UPDATE

Στο κυνήγι της Ολυμπιακής πρόκρισης η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2024

Στο κυνήγι της Ολυμπιακής πρόκρισης η Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης
Στην Ντόχα ξεκινά το 21o παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου, όπου θα κριθεί και η πρόκριση της Ελλάδας στο ντουέτο και στο ομαδικό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Το GWomen παρουσιάζει το σύστημα πρόκρισης και τη σειρά των ελληνικών συμμετοχών στο Κατάρ

Eπτά μήνες μετά το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Φουκουόκα, σειρά παίρνει το Κατάρ καθώς στην Ντόχα φιλοξενείται από την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου το 21ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Μια διοργάνωση που αποτελεί και την τελευταία ευκαιρία πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού για την καλλιτεχνική κολύμβηση, με την Ελλάδα να αναζητά την πρόκριση τόσο στο ντουέτο με τις Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφία Μαλκογεώργου, όσο και στο ομαδικό.

Στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, το καλοκαίρι του 2021, παρ' ότι η χώρα είχε πρόκριση και στο ντουέτο και στο ομαδικό η ελληνική παρουσία περιορίστηκε στη συμμετοχή των Πλατανιώτη και Παπάζογλου στον προκριματικό του ελεύθερου προγράμματος στο ντουέτο. Στη συνέχεια τα κρούσματα του κορονοϊού «χτύπησαν» τα μέλη της Εθνικής ομάδας, που επέστρεψε άπραγη στην Ελλάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen