UPDATE

Αυτοκτόνησε στα 39 της η Ιζαμπέλ Τόμας, σύζυγος του παραγωγού της ταινίας «Killers of the Flower Moon»


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2024

Αυτοκτόνησε στα 39 της η Ιζαμπέλ Τόμας, σύζυγος του παραγωγού της ταινίας «Killers of the Flower Moon»
Shutterstock
Η επίσημη αιτία θανάτου της αποδίδεται στις πολλαπλές τραυματικές κακώσεις

Νεκρή, σε ηλικία 39 ετών, βρέθηκε η Ιζαμπέλ Τόμας, σύζυγος του Μπράντλεϊ Τόμας, του παραγωγού της ταινίας «Killers of the Flower Mοon». Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ιζαμπέλ Τόμας αυτοκτόνησε πηδώντας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου Angeleno στην περιοχή του Δυτικού Λος Άντζελες, το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως σημειώνει το ΤΜΖ, η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία κατά την πτώση. Αυτή τη στιγμή η υπόθεση βρίσκεται στο γραφείο του ιατροδικαστή και η επίσημη αιτία θανάτου αποδίδεται στις πολλαπλές τραυματικές κακώσεις ως αποτέλεσμα της πτώσης. Η Ιζαμπέλ και ο Μπραντ ήταν παντρεμένοι από το 2018. Είχαν παρευρεθεί μαζί σε εκδηλώσεις στο Χόλιγουντ όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί, είχαν δύο παιδιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ιζαμπέλ ήταν Βρετανίδα αριστοκράτισσα. Ακολούθησε μια ευρεία καριέρα, η οποία περιελάμβανε ομιλίες στον ΟΗΕ και την Παγκόσμια Τράπεζα, ενώ διορίστηκε από τον πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, ως σύμβουλος τεχνολογίας της Συμβουλευτικής Επιτροπής Tech City. Στο παρελθόν έκανε παρέα με την Έιμι Γουάινχαουζ.

Ο Μπράντλεϊ Τόμας έχει κάνει την παραγωγή στην ταινία «Killers of the Flower Moon», η οποία διεκδικεί 10 Όσκαρ, εκείνο της Καλύτερης Σκηνοθεσίας με τον Μάρτιν Σκορσέζε, το Α' Γυναικείου ρόλου (Λίλι Γκλάντστοουν) και το Β’ Ανδρικού ρόλου (Ρόμπερτ Ντε Νίρο). Παράλληλα, η ταινία έχει περαιτέρω υποψηφιότητες για Καλύτερη Ενδυμασία, Σχεδιασμός Παραγωγής, Φωτογραφία, Μουσική (Πρωτότυπο Τραγούδι), Μουσική (Πρωτότυπο Τραγούδι) και Μοντάζ. Ο ίδιος, είναι παραγωγός πολλών άλλων ταινιών, όπως οι «Ο Ηλίθιος και ο Πανηλίθιος, «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη», «Κingpin», «Όλα τα λεφτά του κόσμου».