UPDATE

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Ρεκόρ και ημιτελικό θέλει η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου


JTeam

27 Φεβρουαρίου 2024

Παγκόσμιο κλειστού στίβου: Ρεκόρ και ημιτελικό θέλει η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου
Πρώτη φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου χωρίς φόβο ή άγχος αλλά μόνο ανυπομονησία. Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου είναι έτοιμη να σπριντάρει προς το ρεκόρ στο στάδιο της Γλασκόβης και να ευχαριστηθεί κάθε στιγμή.

Μπορεί να είναι μόλις 20 ετών όμως η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου έχει βάλει σκοπό να εδραιωθεί ως μέλος της ελληνικής αποστολής και να φορέσει όσες περισσότερες φορές μπορεί το εθνόσημο. Και μέχρι στιγμής τα καταφέρνει περίφημα.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στα 60μ, θα συμμετάσχει στο πρώτο της Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκόβη (1-3 Μαρτίου) και έχοντας βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ ήδη μία φορά φέτος (7.24) σκοπεύει να το κάνει ξανά στην Emirates Arena.

Η νεαρή σπρίντερ έχει δείξει πως έχει άγνοια κινδύνου και πως στις μεγάλες διοργανώσεις ανταποκρίνεται χωρίς φόβο ή άγχος, ένα χαρακτηριστικό που είναι πολύτιμο για τους μεγάλους αθλητές. Με αυτή την ορμή και ενώ είναι απόλυτα συγκεντρωμένη σε κάθε επόμενο στόχο της, η Εμμανουηλίδου θα ταξιδέψει για τη Γλασκόβη έχοντας στόχο πρώτα απ’ όλα να ευχαριστηθεί τον αγώνα της.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen