UPDATE

Netflix: Οι πιο σέξι ταινίες που μπορείς να δεις αυτήν τη στιγμή


JTeam

12 Μαρτίου 2024

Netflix: Οι πιο σέξι ταινίες που μπορείς να δεις αυτήν τη στιγμή
Κάλεσε το εν δυνάμει situationship στο σπίτι και βάλτε ταινία. Ή δες μόνο σου ταινία. Ή απλώς κράτα αυτό το άρθρο για όταν το χρειαστείς

Η άνοιξη ήρθε, μαζί της κι η όρεξή σου να πετάξεις σαν πεταλουδίτσα, από ραντεβού σε ραντεβού. Το Netflix and chill θα ξαναγίνει πράξη, και είμαστε εδώ για να μη σπαταλήσεις πολύτιμο χρόνο αναζήτησης της τέλειας ταινίας. Αρκετό χρόνο σπατάλησες στα dating apps.

Παρακάτω, θα βρεις τις πιο σέξι ταινίες που μπορείς να δεις αυτήν τη στιγμή. Γιατί και θα είσαι ειλικρινής, όταν προτείνεις να έρθει σπίτι σου για ταινία, και θα δημιουργηθεί το σωστό κλίμα χωρίς να αρχίσεις να μαγειρεύεις αφροδισιακά οστρακοειδή. Πιείτε απλώς το κρασί σας.

Lady Chatterley’s Lover

Αν δεν σου φτάνει το ότι πρωταγωνιστεί το Έμα Κορίν, να σε ενημερώσουμε ότι είναι παντρεμένο με έναν αριστοκράτη που δεν μπορεί να κάνει παιδιά, και ότι κάνει εξωσυζυγική σχέση με τον φύλακα του κτήματός τους. Ωραία αν και κάπως κλισέ υπόθεση, εξαιρετικές σκηνές σεξ στη φύση.

Carol

Είμαστε στο Μανχάτταν τη δεκαετία του ’50. Μία φιλόδοξη φωτογράφος, η Τερίζ, ερωτεύεται τη λαμπερή Κάρολ, η οποία ετοιμάζεται να πάρει διαζύγιο. Είναι juicy ταινία εποχής, είναι αργή, έχει για πρωταγωνίστριες τη Ρούνεϊ μέρα και την Κέιτ Μπλάνσετ -σου την πουλήσαμε. Την αγοράζεις; Μην απαντήσεις, ξέρουμε ότι είπες «ναι» από μέσα σου.

The Year I Started Masturbating

Οκ, είναι σουηδική ταινία, αλλά περίμενε. Εδώ έχουμε τη Χάνα, μία γυναίκα που ζει για να δουλεύει και, λίγο πριν κλείσει τα 40, αποφάσισε ότι πρέπει να κάνει καλύτερο σεξ -τόσο με παρέα, όσο και μόνη της.

Elisa & Marcela

Η Ελίζα ντύνεται άντρας για να είναι με την αγαπημένη της. Η Μαρτσέλα, τη θέλει όσο τίποτα στον κόσμο. Μία ταινία που μας μεταφέρει στην Ισπανία του 1901 και είναι ιδανική για εσένα που αναζητάς πάθος, σεξ και ρετρό αέρα, για πιο ενδιαφέρουσα αισθητική.

The Other Boleyn Girl

Aνεξάρτητα από το sexiness, αυτήνε δώ την ταινία θα τη λατρέψεις, αν σε ενδιαφέρει έστω και λίγο η δυναστεία των Τυδώρ. Αν δεν σε ενδιαφέρει, έχουμε δύο υπερταλαντούχες πρωταγωνίστριες, τη Ναταλί Πόρτμαν και τη Σκάρλετ Γιόχανσον, που υποδύονται τις Αν και Μέρι Μπολέιν, αντίστοιχα. Έχουμε, επίσης, ενδιαφέρουσα, τραγική υπόθεση, και περίπου μία ώρα αφιερωμένη σε πειρασμούς και προκλήσεις.

Fair Play

Όσο απίστευτο κι αν μοιάζει, κλείνουμε με μία σύγχρονη ταινία. Ένα ζευγάρι Νεοϋορκέζων στα πρόθυρα burnout που, όμως, μόλις αρραβωνιάστηκαν, περνά μία περίοδο έντασης όταν ο ένας παίρνει την προαγωγή που ήθελαν και οι δύο. Η ένταση, ωστόσο, δεν είναι απαραίτητα κακή και υπάρχει σε κάθε τομέα της σχέσης -κυρίως στον σεξουαλικό.