UPDATE #NOW

5 σειρές και ταινίες του Netflix που είναι καλύτερες από πορνό


JTeam

4 Ιουλίου 2023

5 σειρές και ταινίες του Netflix που είναι καλύτερες από πορνό
Στο Netflix πρέπει να γίνονται προσπάθειες για να συναντήσει η τέχνη τη ζωή - ή η ζωή την τέχνη;

Αν νομίζεις ότι πρέπει να ψάξεις περίεργα sites σε private mode για να πάρεις τη δόση πορνό που σου αξίζει, ξανασκέψου το. Εκτός από τις πολλές ηθικά αποδεκτές ιστοσελίδες πορνό και τους ανεξάρτητους δημιουργούς σεξουαλικού περιεχομένου που μπορείς να στηρίξεις online, υπάρχει ακόμα μια επιλογή, την οποία ήδη πληρώνεις - κυριολεκτικά.

Το πορνό στο Netflix κυμαίνεται από υποθέσεις της εποχής του μεσαίωνα, μέχρι ψυχολογικά θρίλερ, οπότε μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι υπάρχουν επιλογές. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε τα 10 αγαπημένα μας, πράγμα που σημαίνει ότι αν έψαχνες δικαιολογίες για να μείνεις μέσα σήμερα το βράδυ, τις βρήκες.

Τώρα, για να είμαστε ξεκάθαροι: Η παρακολούθηση ερωτικών ταινιών είναι ένας φανταστικός τρόπος για να μπεις σε σέξι διάθεση. Και χάρη σε παγκόσμιας κλάσης σκηνοθέτες όπως η Έρικα Λαστ και η Μάντισον Γιανγκ, υπάρχει φεμινιστικό πορνό εκεί έξω που μοιάζει περισσότερο με τέχνη. Για τις φορές που θέλεις την εύκολη λύση, όμως, η παρακάτω λίστα είναι δική σου.

Shameless

Αυτή η πολυαγαπημένη σειρά με πρωταγωνιστές τους Έμι Ρόσουμ, Γουίλιαμ Χ. Μέισι και Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ (πριν την Αρκούδα) έχει να κάνει με μια δυσλειτουργική οικογένεια που ζει στο Σικάγο και παλεύει να τα βγάλει πέρα. Δεν είναι ξεκάθαρα σέξι στην πλοκή, αλλά πίστεψέ μας όταν λέμε ότι οι χαρακτήρες κάνουν σεξ σχεδόν παντού. Η τελευταία σεζόν προβλήθηκε το 2020, αλλά υπάρχουν 11 από αυτές εξ ολοκλήρου στο Netflix.

To hot σημείο: Πρώτο επεισόδιο, λεπτό 16. Αυτό, δεν θα πούμε κάτι άλλο.

Lady Chatterley’s Lover

Η Λέιντι Τσάτερλι κάνει σχέση με τον θηροφύλακα της έπαυλης του συζύγου της, αφού ο τελευταίος παραλύει κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου και της προτείνει να μείνει *διακριτικά* έγκυος από άλλον άνδρα, ώστε να του χαρίσει έναν κληρονόμο. Φλερτ πειράγματα, κρυφές ματιές, σεξουαλική ένταση - αυτή η ταινία τα έχει όλα.

To hot σημείο: Η πρώτη φορά που κάνουν σεξ οι πρωταγωνιστές. Έξω. Στο πάτωμα. Δες το και θα μας θυμηθείς.

Sense8

Το Sense8 αφορά σε μια ομάδα οκτώ ατόμων που συνδέονται τηλεπαθητικά και μπορούν να βιώσουν ο ένας τη ζωή του άλλου. Παρόλο που ακυρώθηκε μετά από δύο σεζόν, οι θαυμαστές το λάτρεψαν τόσο πολύ που το Netflix το επανέφερε με μια δίωρη ταινία φινάλε της σειράς που τελειώνει - με τι άλλο; - ένα όργιο 14 ατόμων.

To hot σημείο: Το παραπάνω όργιο.

White Lines

Τι κι αν ακυρώθηκε μετά την πρώτη σεζόν; Η ιστορία μίας νεαρής γυναίκας που πηγαίνει στην Ίμπιζα για να ερευνήσει την εξαφάνιση του αδελφού της, θα κάνει τα σάλια σου να τρέχουν από την πρώτη ώρα.

To hot σημείο: Στο πρώτο κιόλας επεισόδιο αυτής της σειράς (στα 40 λεπτά) υπάρχει μια σκηνή σεξ πάρτι, οπότε ξέρεις ήδη ότι θα είναι καλή.

Cable Girls

Αυτή η σαπουνόπερα, η οποία διαδραματίζεται στη Μαδρίτη του 1920, είναι ένα από τα πρώτα ισπανικά Originals του Netflix. Έχει όλα τα υπέροχα κοστούμια της εποχής με πολλές σύγχρονες ρομαντικές ανατροπές που θα σας κάνουν να επιστρέφετε για περισσότερα.

To hot σημείο: Στην 1η σεζόν, η Σάρα, η Καρλότα και ο Μιγκέλ ξεκινούν μια πολυγαμική σχέση που οδηγεί σε πολλές steamy σκηνές με τους τρεις τους.