WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Orgasm 101: Πώς να έχεις καλύτερους και πιο έντονους οργασμούς


Στεφανία Παπαδημητρίου

3 Ιουλίου 2023

Orgasm 101: Πώς να έχεις καλύτερους και πιο έντονους οργασμούς
Καλό μήνα είπαμε; Εσύ θα πεις σήμερα, με τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου

Ωραίο πράγμα οι οργασμοί. Είναι λογικό να τους θες κάθε φορά που κάνεις σεξ, παρότι δεν σε πειράζει αν δεν τελειώνεις μία στο τόσο. Είναι, επίσης, λογικό και φυσιολογικό να θέλεις να τους βιώνεις πιο έντονα, για περισσότερη ώρα. Επειδή αυτοί είμαστε, λοιπόν, για δώρο αυτήν την πρώτη Δευτέρα του μήνα, θα σου κάνουμε μερικά tips για να λες συχνότερα πως «ναι, αυτός ήταν ο καλύτερος οργασμός της ζωής μου», και να το εννοείς.

Αυτό που ξέρεις καλά, είναι πως μεγαλύτερη σημασία έχει το ταξίδι, παρά ο προορισμός. Αλλά, ας είμαστε λίγο ειλικρινείς εδώ πέρα, έδωσες το κλικ επειδή ακριβώς θέλεις να δεις όλη τη θέα όταν φτάσεις στον προορισμό σου. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται να αφεθείς και να απολαύσεις τη διαδρομή, να γνωρίσεις το σώμα και τον εαυτό σου, να ανακαλύψεις νέους τρόπους ευχαρίστησης. Παρακάτω, σου δίνουμε μερικούς τρόπους για να το καταφέρεις.

Συνέχισε κι αφού τελειώσεις

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Είναι όσο απλό νομίζεις: μετά από έναν ήδη καλό οργασμό, μη σταματήσεις. Επειδή ακριβώς χρειάζεσαι λιγότερη ώρα από τα άτομα με πέος για να ανασυγκροτήσεις τις δυνάμεις σου, συνέχισε και πήγαινε απευθείας για τον δεύτερο, πιο έντονο της ημέρας. Στόχος είναι να μη φύγει η διέγερση.

Αυνανίσου

Δεν είναι καλή στιγμή να σε πιάσουν οι ντροπές. Η αυτοϊκανοποίηση, εκτός από τέλεια μορφή self-care, είναι ο καλύτερος τρόπος να γνωρίσεις καλύτερα το σώμα σου, κι όσο καλύτερα μαθαίνεις τι σου αρέσει, τόσο πιο αποτελεσματικά θα το επικοινωνήσεις στο άλλο άτομο, την ώρα του σεξ. Η σωστή καθοδήγηση, άλλωστε, είναι το κλειδί για να πάρουμε τον οργασμό που μας αξίζει.

Κλείσε τα μάτια

Όχι, μην τα κλείσεις για να χορέψεις. Κλείσε τα μάτια για να ενεργοποιηθούν περισσότερο οι υπόλοιπες αισθήσεις σου και, ως αποτέλεσμα, να βιώσεις ακόμη εντονότερα έναν οργασμό.

Πες ναι στο edging

Καταρχάς να εξηγήσουμε το βασικό: Τι ακριβώς είναι το edging; Είναι αυτό που συμβαίνει όταν σταματάς απότομα, ακριβώς πριν την κορύφωση. Μάλιστα, όσο πιο αργά πλησιάζεις προς τον οργασμό, τόσο εντονότερος θα είναι.

Όσο βασανιστικό κι αν μοιάζει, δεν είναι. Ο οργασμός σου θα είναι ακόμη πιο εκρηκτικός και, όσο περισσότερο τον χτίζεις, τόσο καλύτερα.

Πάρε έναν δονητή, επιτέλους

Μην το σκέφτεσαι άλλο, το κούρασες. Ακόμη κι αν ντρέπεσαι να μπεις στο sex shop, μπορείς ωραιότατα να κάνεις online τις αγορές σου. Κι αν έχεις δονητή που σε ικανοποιεί τέλεια, κάνε το βήμα και πάρε butt plug – θα μας θυμηθείς.

Μην ξεχνάς να αναπνέεις

Ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις όσα έμαθες στη γιόγκα και το πιλάτες. Ήρθε η ώρα να καταλάβεις για ποιον λόγο γυμνάζεσαι. Μην κρατάς την αναπνοή σου, όσο κι αν δυσκολεύεσαι επειδή σου αρέσει αυτό που αισθάνεσαι – εισπνοή, εκπνοή και ετοιμάσου για το “big O”.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.