UPDATE

Το viral μήνυμα της μαμάς της, εμπνέει τη Σόφι Ντένιγκτον πριν από τον τελικό του FA Cup


JTeam

12 Μαΐου 2024

Το viral μήνυμα της μαμάς της, εμπνέει τη Σόφι Ντένιγκτον πριν από τον τελικό του FA Cup
Η ανάρτηση στο Facebook σχετικά με τον αγώνα της κόρης με τη δυσλεξία, έδειξε σε μια από τους βοηθούς διαιτητές του αγώνα της Κυριακής στο «Γουέμπλεϊ» ότι δεν είναι μόνη

Όταν η βοηθός διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας γυναικών της Κυριακής (12/05), Σόφι Ντένινγκτον, άκουσε το τηλέφωνό της να χτυπά ενώ βρισκόταν σε προπόνηση, ήταν περίεργη αλλά το αγνόησε. Μόλις τελείωσε, είδε τρεις αναπάντητες κλήσεις από τη μαμά της, τη Σέλι και κάλεσε αμέσως.

«Σοφ, δημοσίευσα κάτι στο Facebook. Σε μια μια μικρή σελίδα για το ποδόσφαιρο ακαδημιών. Έχω δει πολλά παιδιά να δημοσιεύουν ότι είναι διαιτητές και να ξεκινούν το GCSE τους [πτυχίο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Οι αναρτήσεις λαμβάνουν συνήθως τρία ή τέσσερα likes. Το μόνο που ήθελα ήταν απλώς να δημοσιεύσω ότι παλέψες με το GCSE σου για να τους δείξεις ότι οτιδήποτε είναι δυνατό και απλώς να συνεχίσουν. Δεν πίστευα ότι θα έπαιρνε τόσα πολλά like τόσο γρήγορα», είπε.

Την αποχαιρέτησε, έκλεισε το τηλέφωνό της και πήγε στη δουλειά. Αφού τελείωσε, άνοιξε το τηλέφωνό της και είδε την ανάρτηση και τις εκατομμύρια προβολές της.

Δες περισσότερα στο gazzetta.gr

TAGS