UPDATE

Γυμναστήριο με ετήσια συνδρομή 40.000 ευρώ - Τι περιλαμβάνει


JTeam

15 Μαΐου 2024

Equinox
© Instagram/ Equinox
Eξατομικευμένο πρόγραμμα υγείας που περιλαμβάνει τα πάντα, από προσωπική προπόνηση και πρόγραμμα διατροφής μέχρι ρουτίνα ύπνου και θεραπευτικό μασάζ

Equinox εγκαινιάζει μια από τις πιο ακριβές συνδρομές για γυμναστήριο στον κόσμο - ένα πρόγραμμα 40.000 δολαρίων ετησίως με στόχο τη βελτίωση της συνολικής υγείας και της μακροζωίας των πελατών της! Ειδικότερα, η αλυσίδα γυμναστηρίων συνεργάζεται με την startup εργαστηριακών δοκιμών Function Health για να λανσάρει το «Optimize by Equinox», ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα υγείας που περιλαμβάνει τα πάντα, από προσωπική προπόνηση και πρόγραμμα διατροφής μέχρι ρουτίνα ύπνου και θεραπευτικό μασάζ.

Το πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, αποτελεί μέρος της ταχέως αναπτυσσόμενης αγοράς wellness και fitness, όπου οι τομείς της ιατρικής, της βιοτεχνολογίας, της φυσικής κατάστασης και της διατροφής συγχωνεύονται στην προσπάθεια να επιβραδύνουν τις επιπτώσεις της γήρανσης. «Είναι πραγματικά μια αλλαγή στο παράδειγμα για το πώς μπορούμε να ζούμε με έντονα και να αποφεύγουμε τον πόνο», επεσήμανε ο Τζόναθαν Σγουέρντιν, συνιδρυτής του Function Health.

Διαβάστε τη συνέχεια στο insider.gr