UPDATE

Ζήσε τη μαγεία του Tomorrowland 2024 πηγαίνοντας στο Βέλγιο με την κολλητή σου


Branded Content Team

10 Ιουνίου 2024

Ζήσε τη μαγεία του Tomorrowland 2024 πηγαίνοντας στο Βέλγιο με την κολλητή σου
Ένα αξέχαστο τριήμερο με τους αγαπημένους σου καλλιτέχνες σε απόσταση «αναπνοής»

Πολλές συστάσεις για το Tomorrowland η αλήθεια είναι πως δε χρειάζονται. Πρόκειται για ένα από τα πιο εμβληματικά φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής που μέσα από τα μυθικά stages του έχει την ικανότητα να δημιουργεί μία ατμόσφαιρα που δε μοιάζει με καμία άλλη. Οι διασημότεροι DJs του κόσμου δίνουν κάθε χρόνο το παρών και μας χαρίζουν εμπειρίες που ποτέ δε θα ξεχάσουμε με την παρέα.

Φαντάσου, όμως, να απολαμβάνεις το iconic φεστιβάλ από κοντά, να βρίσκεσαι μια "ανάσα" από τη σκηνή και όχι πίσω από την οθόνη του υπολογιστή σου.

Το Vuse ξέρει πολύ καλά όλα τα παραπάνω, γι’ αυτό και κάθε χρόνο φέρνει στις οθόνες μας την ασυναγώνιστη εμπειρία του Tomorrowland. Και -φυσικά- σου έχει οργανώσει… τα πάντα!

Jenny.Gr

Mάθε τι συναρπαστικό έχει ετοιμάσει το Vuse για σένα και την festival-lover κολλητή σου

Το Vuse παρέα με την Εβελίνα Νικόλιζα & τον Σωτήρη Μπούγα, θα ζήσουν και θα μεταφέρουν τα μαγικά vibes του Tomorrowland μέσα από τα κανάλια τους στα social media πριν και κατά τη διάρκεια των lives.

Από τις 26 έως τις 28 Ιουλίου και για τρεις μαγικές ημέρες, το Vuse σε καλεί να ζήσεις την απόλυτη εμπειρία, γεμάτη με τις πιο παραμυθένιες μουσικές σκηνές, ασυναγώνιστη ατμόσφαιρα και μουσική από τους καλύτερους Djs, στο μεγαλύτερο φεστιβάλ του κόσμου. Agents of Time, Delta Heavy, Meduza, Tola OG, Vernex, Moosoo, Kaudron, Eole, MagiK, είναι μόνο μερικά από τα hot ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή το δεύτερο τριήμερο του φεστιβάλ.

Θες να ακούσεις το καλύτερο; Από αεροπορικά και διαμονή μέχρι μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το φεστιβάλ καθώς και τριήμερη πρόσβαση στο Tomorrowland, είναι όλα πληρωμένα.

Jenny.Gr

Τι πρέπει να κάνεις για να διεκδικήσεις τη θέση σου σε αυτήν τη μοναδική εμπειρία:

  1. Συμπλήρωσε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρεις στο site ή στο link in bio του @vusegreece στο Instagram με ένδειξη “Tomorrowland Experience"
  2. Απάντησε στο Quiz για να δείξεις πόσο καλά γνωρίζεις το Tomorrowland
  3. Follow @vusegreece στο Instagram
  4. Πες το στην κολλητή που θα μοιραστείς την εμπειρία και μείνετε μαζί συντονισμένες στο Instagram του Vuse, γιατί 27 Ιουνίου θα μάθετε αν θα ταξιδέψετε στo Tomorrowland για να ζήσετε την εμπειρία σαν πραγματικοί Vuse Insiders.

Γι’ αυτό μη χάνεις χρόνο! Πάρε μέρος και ετοιμάσου για την πιο μαγική μουσική εμπειρία!

Υ.Γ. Μπες εδώ για να δεις τα highlights και να πάρεις μία γεύση από όσους είχαν την ευκαιρία να ζήσουν αυτό το μοναδικό experience.

Advertorial