UPDATE

Μπαμπάδες στη Βέροια χορεύουν μπαλέτο με τις 9χρονες κόρες τους - Το συγκινητικό viral βίντεο


Άννα Καντζηλιέρη

13 Ιουνίου 2024

Daughter and dad ballet
© Freepik
Επτά μπαμπάδες ανέλαβαν χρέη παρτενέρ και συνόδεψαν τις μπαλαρίνες κόρες τους στον ετήσιο χορό

Σε μια περίοδο που τα δυσάρεστα γεγονότα της επικαιρότητας δεν έχουν τέλος, τέτοιες ειδήσεις έρχονται να «σπάσουν» το αρνητικό κλίμα, δίνοντας χαρά, φως και ελπίδα. Λίγες μόλις ημέρες πριν την Ημέρα του Πατέρα, επτά μπαμπάδες από τη Βέροια έγιναν viral στο διαδίκτυο κι όχι άδικα, αφού αποδέχτηκαν την πρόταση να χορέψουν μπαλέτο μαζί με τις κόρες τους στον ετήσιο χορό της σχολής χορού τους.

Αγνοώντας τα στερεότυπα και στέλνοντας συγχρόνως ένα ηχηρό μήνυμα, οι επτά μπαμπάδες ανέβηκαν στη σκηνή, φορώντας μαύρα ρούχα, και ανέλαβαν χρέη παρτενέρ, συνοδεύοντας τις μπαλαρίνες κόρες τους. Χαμογελαστοί και συγκινημένοι εκτέλεσαν πιστά τη χορογραφία, θαυμάζοντας τις 9χρονες κόρες τους, την ίδια στιγμή που κέρδισαν τον θαυμασμό και το χειροκρότημα του κοινού, που τους παρακολουθούσε έκπληκτο.

Όταν η τέχνη συναντάει την αγάπη δεν μπορεί παρά το αποτέλεσμα να είναι συγκινητικό. Τα κορίτσια χόρεψαν υπό τους ήχους του τραγουδιού «Can’t Help Falling In Love» του Έλβις Πρίσλεϊ και το θέαμα ήταν απλά υπέροχο. Οι μπαμπάδες μπορεί να μην διδάσκονται μπαλέτο, όμως κατάφεραν να σταθούν αντάξιοι των προσδοκιών και να βοηθήσουν τις κόρες τους σε αυτό το εγχείρημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, η ιδέα για τη χορευτική συνύπαρξη των κοριτσιών με τους μπαμπάδες τους ανήκει στην ιδιοκτήτρια της σχολής χορού στη Βέροια, που διοργάνωσε αυτή την καθιερωμένη παράσταση για να αποχαιρετήσουν όλοι μαζί τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Λίγο πριν γιορτάσουμε την Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα (16 Ιουνίου) για το 2024, αυτές οι εικόνες άγγιξαν την καρδιά μας και μας έκαναν να χαμογελάσουμε βαθιά, «πλημμυρίζοντας» την οθόνη μας με αγάπη και τρυφερότητα.