UPDATE

Ένα εντυπωσιακό πάρτι στο ISLAND για το λανσάρισμα της ultra premium βότκας GREY GOOSE Altius


Branded Content Team

21 Ιουνίου 2024

Ένα εντυπωσιακό πάρτι στο ISLAND για το λανσάρισμα της ultra premium βότκας GREY GOOSE Altius
H σταρ της βραδιάς Δέσποινα Βανδή, η εκθαμβωτική Χριστίνα Μπόμπα και άλλοι ξεχωριστοί καλεσμένοι στη φαντασμαγορική πρώτη παρουσίαση της GREY GOOSE Altius, της ultra premium βότκας που αποτυπώνει το θαύμα και τις σπάνιες φυσικές αρετές των γαλλικών Άλπεων

Η μοναδική Δέσποινα Βανδή, η εκθαμβωτική Χριστίνα Μπόμπα, οι ηθοποιοί Αργύρης Πανταζάρας, Σίσσυ Τουμάση και Βασίλης Μίχας, ο παρουσιαστής Δημήτρης Αλεξάνδρου, το μοντέλο-παρουσιάστρια Έβελυν Καζαντζόγλου και ο τραγουδιστής Ηλίας Μπόγδανος ήταν μόνο μερικοί από τους ξεχωριστούς φίλους της GREY GOOSE που βρέθηκαν στο ISLAND Athens Riviera για την εντυπωσιακή πρώτη παρουσίαση της νέας ultra premium GREY GOOSE Altius.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Η μαγική βραδιά ξεκίνησε με exclusive dinner στο ISLAND Privé, art de la table στα χαρακτηριστικά χρώματα της GREY GOOSE και curated μενού που να ταιριάζει με την ασύγκριτα απαλή γεύση της ultra premium GREY GOOSE Altius, η οποία άφησε τους καλεσμένους που τη δοκίμασαν πρώτοι, απόλυτα εντυπωσιασμένους!

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr
Η Χριστίνα Μπόμπα

Η κορύφωση της βραδιάς, όμως, ήρθε αργότερα όταν ο περιζήτητος DJ VALERON aνέβηκε στα decks, μέσα σε μπλε και λευκά πυροτεχνήματα, απογειώνοντας το party mood της φαντασμαγορικής γιορτής στην αθηναϊκή Ριβιέρα, που συνεχίστηκε με ατελείωτο party, κοκτέιλ και χορό μέχρι τις πρωινές ώρες.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Jenny.Gr
Η Έβελυν Καζαντζόγλου

Αντλώντας έμπνευση από τις γαλλικές Άλπεις, η νέα βότκα GREY GOOSE Altius, που έκανε το επίσημο ντεμπούτο της στην Ελλάδα με αυτό το αξέχαστο party, φιλτράρεται 30 φορές πιο αργά από την κλασική GREY GOOSE και δημιουργήθηκε με διαδικασίες οι οποίες προσομοιάζουν το εκπληκτικό φυσικό εφέ της κρυστάλλωσης σε μεγάλο υψόμετρο και σε συνθήκες παγετώνα, αποδίδοντας έτσι μια εξαιρετικά απαλή βότκα, αποκλειστικά από νερό πηγής των Άλπεων και χειμερινό σιτάρι από το Picardie της Προβηγκίας.

Jenny.Gr

Jenny.Gr
Ο Αργύρης Πανταζάρας και η Σίσσυ Τουμάση
Jenny.Gr

Η GREY GOOSE Altius είναι ήδη διαθέσιμη αποκλειστικά στα καλύτερα μπαρ, κλαμπ και εστιατόρια του κόσμου, ανάμεσά τους και το ISLAND Athens Riviera, σε επιλεγμένους προορισμούς, από τη δική μας Μύκονο, ως το Σεν Τροπέ και το Πόρτο Τσέρβο, ενώ προορίζεται για να πίνεται σκέτη, είτε πολύ παγωμένη είτε σε ποτήρι με θρυμματισμένο πάγο.

Jenny.Gr

Σχετικά με τη βότκα GREY GOOSE ®

Η GREY GOOSE είναι φτιαγμένη με υλικά υψηλής ποιότητας και έχει 100% ανιχνεύσιμη διαδικασία παραγωγής, από την καλλιέργεια μέχρι τον φελλό. Κάθε πτυχή της παραγωγής της GREY GOOSE® επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας βότκας απαράμιλλης ποιότητας. Κάθε φιάλη GREY GOOSE αποστάζεται και εμφιαλώνεται στη Γαλλία, με συνταγή και διαδικασία που παραμένει αμετάβλητη από την αρχή, χρησιμοποιώντας μόνο δύο συστατικά: σιτάρι από το Picardie της Προβηγκίας και νερό πηγής από το φυσικό μας ασβεστολιθικό πηγάδι στο Gensac-la-Pallue. Με διαδικασία μιας απόσταξης αναδεικνύεται η πεμτουσία αυτών των συστατικών. Η τεχνογνωσία του GREY GOOSE Cellar Master, François Thibault, εξασφαλίζει απαράμιλλη απαλότητα και εξαιρετική γεύση. Το χαρτοφυλάκιο GREY GOOSE αποτελείται από τις βότκες GRΕY GOOSE, GRΕY GOOSE La Poire, GRΕY GOOSE L'Orange και GREY GOOSE Le Citron και τώρα GRΕY GOOSE Altius.

www.greygoose.com

Η βότκα GREY GOOSE είναι μέρος του portfolio της Bacardi Limited.

Απολαύστε Υπεύθυνα

Photo credits: Studio PANOULIS, Ρούλα Μονιάκη, Μενέλαος Βαλαχάς, Angie Ymeraj, Γιώργος Διαμαντής

Advertorial