UPDATE

Εμείς, έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε το καλοκαίρι με παγωτά Kayak. Εσύ;


Ερασμία Αρβανιτά

27 Ιουνίου 2024

Εμείς, έχουμε ήδη ξεκινήσει να μετράμε το καλοκαίρι με παγωτά Kayak. Εσύ;
Φέτος, το καλοκαίρι επιβάλλεται να είναι «Kayak Well Deserved»

Οι γεύσεις, μπορούν πάντα με έναν μοναδικό τρόπο να σε ταξιδεύουν. Και η γεύση του παγωτού, είναι χωρίς αμφιβολία μια γεύση που αναζητάς στα καλοκαίρια σου. Γιατί το παγωτό, είναι αυτή η εμπειρία που δίνει νόημα ακόμα και στις πιο απλές στιγμές. Ιδιαίτερα, όταν δημιουργείται με τις πιο εκλεκτές πρώτες ύλες, 100% Ελληνικό γάλα, αληθινά φρούτα και ξηρούς καρπούς και φυσικά με τις καλύτερες σοκολάτες Valrhona και Callebaut που έχουν σαν αποτέλεσμα πλούσια γεύση και υφή.

Η Kayak, η ελληνική εταιρεία premium παγωτών και γλυκών, που τα τελευταία 30 καλοκαίρια, δίνει νόημα στην καθημερινότητά μας, μας προσκαλεί αυτό το καλοκαίρι να ανταμείψουμε τον εαυτό μας με ένα «Kayak Well Deserved» ice cream. Στην Kayak, το τέλειο παγωτό είναι πραγματικότητα και η ασταμάτητη όρεξη της οικογένειας Σταυρίδη για τη δημιουργία νέων γεύσεων, που πραγματικά πρωτοπορούν, το αποδεικνύει.

Jenny.Gr

Εδώ, όπου λανσαρίστηκε για πρώτη φορά το αλμυρό παγωτό με την καινοτόμα γεύση Παρμεζάνα και το ιδιαίτερο Μαύρο παγωτό, θα βρεις 150 γεύσεις για να μετατρέψεις το καλοκαίρι σου σε μία όαση δροσιάς. Ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες, όταν το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να διακτινιστείς στο αγαπημένο σου νησί, ένα παγωτό Kayak θα σου χαρίσει το πιο αναπάντεχο γευστικό ταξίδι. Τι άλλο θα μπορούσε να περιμένει κανείς από μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που έχει σαν σημαία της, ελληνικές γεύσεις πάντα με μια ιδιαιτερότητα όπως η Μαστίχα με ρoζ πιπέρι και το Cheesecake με κατίκι και σμέουρο.

H πιο δροσιστική πρόταση του καλοκαιριού

Εάν ήδη, έχεις «λιώσει» σαν παγωτό, να σου πούμε ότι στην Kayak θα βρεις και την πιο δροσιστική πρόταση του καλοκαιριού. Οι τρεις νέες απολαυστικές Kayak premium γεύσεις, θα γεμίσουν το καλοκαίρι σου με ξεχωριστές ice cream ιστορίες.

Jenny.Gr

Mε το παγωτό Bellini, θα κάνεις ένα σύντομο ταξίδι κάπου στην Ιταλία, αφού είναι εμπνευσμένο από το ιταλικό ομώνυμο κοκτέιλ, με λευκό ροδάκινο και αφρώδη οίνο. Όσο για τη βελούδινη υφή του; Απλώς, θα χαρίσει μία γαστρονομική εμπειρία στον ουρανίσκο σου. Εάν είσαι λάτρης των μπισκότων LOTUS, τότε το παγωτό Biscoff, θα σε ενθουσιάσει με τη μοναδική γεύση του καραμελωμένου μπισκότου με κανέλα. Τελευταίο και καλύτερο, σου κρατήσαμε το παγωτό Manhattan, την απόλυτη επιλογή εάν είσαι choco ice cream lover που έχει βραβευτεί και με δύο αστέρια Great Taste.

Γιατί, φέτος το καλοκαίρι, επιβάλλεται να είναι «Kayak Well Deserved».

Τα παγωτά Κayak θα τα βρεις στις boutique Κayak και σε επιλεγμένα καταστήματα

KAYAK BOUTIQUES: ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑ, ΨΥΧΙΚΟ, ΠΛΑΚΑ, GOLDEN HALL, THE MALL ATHENS, AIA, ΜΥΚΟΝΟΣ, ΠΥΛΟΣ (COSTANAVARINO), ΧΑΝΙΑ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ, ΚΩΣ, KEΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΤΖΙΑ