UPDATE

“Life’s Good“ Tips: Πώς μπορεί ένας γονέας να μετατρέψει μία απαιτητική καθημερινότητα με τα παιδιά σε ευχαρίστηση;


Branded Content Team

25 Ιουνίου 2024

“Life’s Good“ Tips: Πώς μπορεί ένας γονέας να μετατρέψει μία απαιτητική καθημερινότητα με τα παιδιά σε ευχαρίστηση;
Η νέα καμπάνια της LG Electronics εμπνευσμένη από το slogan της εταιρείας «Life’s Good» δίνει πολύτιμα tips για τη δημιουργία μίας fulfilling καθημερινότητας

Η αισιοδοξία αποτελεί το κλειδί για κάθε εμπόδιο που ενδεχομένως προκύπτει στην καθημερινότητα – και έχει μεγάλη αξία να το θυμόμαστε! Μικρές αλλαγές στις συνήθειες και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα γύρω μας μπορούν να κάνουν ουσιαστική διαφορά. Αυτό ακριβώς προωθεί και η LG Electronics με την καινούρια της καμπάνια και το slogan «Life’s Good». Πως λοιπόν μπορεί ένας γονέας να μετατρέψει μία απαιτητική καθημερινότητα με τα παιδιά σε ευχαρίστηση;

Η Εύη Σταθάτου, Πιστοποιημένη Parent Coach, η οποία μίλησε για την εξοικονόμηση χρόνου σε μία απαιτητική καθημερινότητα με παιδιά και υποχρεώσεις, αναφέροντας: «Στους έντονους ρυθμούς που κινούμαστε όλοι στην καθημερινότητα, τρέχοντας να τα προλάβουμε όλα, πολύ συχνά χάνουμε το πιο βασικό – την ουσία του ευ ζην. Ναι, ξεχνάμε να περνάμε καλά και να απολαμβάνουμε τη ζωή μας. Για αυτό θέλω να σας θυμίσω ότι η ζωή είναι ωραία, ακόμη και όταν ένα εικοσιτετράωρο δεν μοιάζει αρκετό για να φέρουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας ως γονείς».


Η Μυρτώ Κάζη, CEO Yes I DO & Boom Mag, αλλά και Mommy Podcaster, μοιράστηκε με το κοινό ένα από τα μυστικά που τη βοηθούν να διατηρεί τα όρια στην οικογένεια. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Ένα καθημερινό θέμα στο σπίτι είναι η παρακολούθηση της τηλεόρασης, κάτι που κατανοώ, καθώς τα προγράμματα των παιδιών είναι πολύ πιεσμένα και το stress level σε αυτές τις ηλικίες είναι δυστυχώς πολύ υψηλό. Προσωπικά, την τηλεόραση την επιτρέπω αλλά όταν ξεφεύγει χρονικά, ξεκινάει αυτή η αιώνια διαμάχη που έχει τίτλο "κλείστε επιτέλους την τηλεόραση"! Ομολογώ βέβαια πως τον τελευταίο καιρό έχουμε βρει κάποιες ισορροπίες και θα τις μοιραστώ μαζί σας γιατί βλέπω ότι δουλεύουν….»



Με τη νέα καμπάνια της, η εταιρεία στοχεύει να μεταφέρει το μήνυμα Life’s Good στο κοινό, εμπνέοντάς τους και ενθαρρύνοντάς τους να προσεγγίζουν τη ζωή με αισιόδοξη στάση.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας εδώ:

Advertorial