UPDATE

“Life’s Good“ Tips: Με ποιους απλούς καθημερινούς τρόπους μπορούμε να δημιουργήσουμε στιγμές απόλαυσης και ευτυχίας;


Branded Content Team

27 Ιουνίου 2024

“Life’s Good“ Tips: Με ποιους απλούς καθημερινούς τρόπους μπορούμε να δημιουργήσουμε στιγμές απόλαυσης και ευτυχίας;
Η νέα καμπάνια της LG Electronics εμπνευσμένη από το slogan της εταιρείας «Life’s Good» δίνει πολύτιμα tips για τη δημιουργία μίας fulfilling καθημερινότητας

Η αισιοδοξία αποτελεί το κλειδί για κάθε εμπόδιο που ενδεχομένως προκύπτει στην καθημερινότητα – και έχει μεγάλη αξία να το θυμόμαστε! Μικρές αλλαγές στις συνήθειες και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα γύρω μας μπορούν να κάνουν ουσιαστική διαφορά. Αυτό ακριβώς προωθεί και η LG Electronics με την καινούρια της καμπάνια και το slogan «Life’s Good». Με ποιους απλούς τρόπους λοιπόν μπορούμε να δημιουργήσουμε στιγμές απόλαυσης και ευτυχίας;

Ο Απόστολος Κουμαρίνος, ιδρυτής του The Speakers αλλά και Public Speaking Champion, μοιράστηκε πολύτιμες συμβουλές για τη σωστή αξιοποίηση του χρόνου δηλώνοντας: «Εάν επιλέξεις να ξυπνάς νωρίτερα το πρωί, μπορεί να βρεις το χρόνο που χρειάζεσαι, για να εξασκηθείς σωματικά, πνευματικά και νοητικά. Για να έχεις μια καλύτερη και πιο πλήρη ημέρα. Αυτά τα οποία κάνω εγώ και με βοηθούν, είναι τα εξής...»

Παράλληλα, η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, Life Coach και ιδρύτρια του Life Clinic Group, μοιράστηκε με το κοινό 3 βασικά tips για τη δημιουργία μικρών οάσεων χαράς και ευτυχίας. Ένα από τα tips της κυρίας Μαλλέρου είναι το εξής: «Φροντίστε το χώρο σας. Σε ένα χώρο ακατάστατο και πολύ πνιγμένο θα νιώσετε κι εσείς αντίστοιχα αυτά τα συναισθήματα. Τακτοποιήστε και φροντίστε το μέρος που ζείτε, αναπνεύστε καλύτερο αέρα και προμηθευτείτε ένα καλό air condition, όπως της LG, δημιουργώντας τις συνθήκες για να ζήσετε και να νιώσετε καλύτερα...»

Η Ντένα Τσαλάγκα, αρχιτέκτονας και ιδρύτρια του αρχιτεκτονικού γραφείου «Lakruz Atelier», μίλησε για τη βελτίωση της ζωής μέσα από την οπτική ενός επαγγελματία αρχιτέκτονα σχετικά με τους χώρους, δηλώνοντας: «Πάρε το πρίσμα της αρχιτεκτονικής και δες τη ζωή ως έναν καμβά ομορφιάς και λειτουργικότητας. Φαντάσου άνετους χώρους διακοσμημένους με φωτεινές εικόνες και ήχο καθαρό, ενσωματωμένους άψογα στο περιβάλλον διαβίωσής. Μην μείνεις μόνο στην εμφάνιση. Φαντάσου χώρους που βελτιώνουν την ποιότητας της ζωής σου. Ένας καλά διαμορφωμένος χώρος καλλιεργεί καλή διάθεση και θετικότητα. Επιλέγοντας τις σωστές συσκευές, εμποτίζουμε τους χώρους μας με άνεση και κομψότητα».

Με τη νέα καμπάνια της, η εταιρεία στοχεύει να μεταφέρει το μήνυμα Life’s Good στο κοινό, εμπνέοντάς τους και ενθαρρύνοντάς τους να προσεγγίζουν τη ζωή με αισιόδοξη στάση.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας εδώ:

Advertorial