UPDATE

“Life’s Good“ Tips: Πώς η επαγγελματική δραστηριότητα που έχετε επιλέξει μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο;


Branded Content Team

1 Ιουλίου 2024

“Life’s Good“ Tips: Πώς η επαγγελματική δραστηριότητα που έχετε επιλέξει μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας προς το καλύτερο;
Η νέα καμπάνια της LG Electronics εμπνευσμένη από το slogan της εταιρείας «Life’s Good» δίνει πολύτιμα tips για τη δημιουργία μίας fulfilling καθημερινότητας

Η αισιοδοξία αποτελεί το κλειδί για κάθε εμπόδιο που ενδεχομένως προκύπτει στην καθημερινότητα – και έχει μεγάλη αξία να το θυμόμαστε! Μικρές αλλαγές στις συνήθειες και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε τα ερεθίσματα γύρω μας μπορούν να κάνουν ουσιαστική διαφορά. Αυτό ακριβώς προωθεί και η LG Electronics με την καινούρια της καμπάνια και το slogan «Life’s Good». Πως λοιπόν η επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής;

Ο Βασίλης Ματσάγγος, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και δημιουργός του πρώτου Fitness App στην Ελλάδα «Athlos», μας εξηγεί πως μπορούμε μέσω της γυμναστικής να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας, ενώ παράλληλα εξηγεί πως επιδρά στη δική του καθημερινότητα: «Η γυμναστική για μένα ήταν πάντα ένα μέσο για να απολαμβάνω στο έπακρο τη ζωή μου, να είμαι λειτουργικός, υγιής και γεμάτος ενέργεια. Και αυτή τη φιλοσοφία θέλω να περνάω ως επαγγελματίας άσκησης στους ανθρώπους γύρω μου. Η γυμναστική είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις υψηλότερες μορφές φροντίδας του σώματός μας, με πολλαπλά οφέλη στην γενικότερη ποιότητα της ζωής μας».

Παράλληλα, η Μιρκέτα Βιδάλη, επιχειρηματίας και ιδρύτρια των brand “No Thinkin” και “Tan Pire”, μίλησε για την επίδραση του επαγγέλματος στη ζωή της και πως αυτή μπορεί να φέρει βελτίωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ως fashion expert αλλά και ιδρύτρια του brand No Thinkin, η καθημερινότητά μου περιβάλλεται από ρούχα. Φυσικά η φροντίδα των ρούχων είναι πολύ σημαντική– και ποιος δεν θα ήθελε να διατηρήσει το αγαπημένο του κουστούμι σαν καινούριο, παρ’ όλο που το χρησιμοποιεί εδώ και καιρό; Και για να είμαστε ειλικρινείς, όταν βρεις το αγαπημένο σου κομμάτι, σπάνια το αντικαθιστάς με άλλο. Εγώ έχω βρει το μυστικό για τη διατήρηση των αγαπημένων συλλεκτικών κομματιών της ντουλάπας μου..»

Με τη νέα καμπάνια της, η εταιρεία στοχεύει να μεταφέρει το μήνυμα Life’s Good στο κοινό, εμπνέοντάς τους και ενθαρρύνοντάς τους να προσεγγίζουν τη ζωή με αισιόδοξη στάση.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας εδώ:

Advertorial