UPDATE

Διασκέδαση, χαλάρωση, πολυτέλεια: Το Wyndham Grand Crete Mirabellο Bay είναι ο πιο δροσερός προορισμός του φετινού καλοκαιριού


JTeam

24 Ιουλίου 2024

Διασκέδαση, χαλάρωση, πολυτέλεια: Το Wyndham Grand Crete Mirabellο Bay είναι ο πιο δροσερός προορισμός του φετινού καλοκαιριού
Το ξενοδοχείο που, καθένας, μπορεί να απολαύσει την πιο ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ και έχεις ήδη αρχίσει να ονειρεύεσαι τις διακοπές σου. Σκέφτεσαι χαλάρωση και καταγάλανα νερά, διασκέδαση με τους αγαπημένους σου ανθρώπους, δραστηριότητες που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Και μπορείς να τα έχεις όλα, με πολυτέλεια.

Φέτος, η Zeus International Hotels & Resorts απογειώνει την καλοκαιρινή εμπειρία και το Wyndham Grand Crete Mirabellο Bay στην Κρήτη γίνεται ο πιο δροσερός προορισμός.

Jenny.Gr

Στο Wyndham Grand Crete Mirabellο Bay, τα παιδιά παίρνουν τη σημασία που τους αξίζει. Και, με το πακέτο Family Experience, έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις αξέχαστες αναμνήσεις με την οικογένειά σου.

Ανάλογα με την ηλικία των μικρών επισκεπτών, οι επιλογές για παιχνίδι, άσκηση, δημιουργική απασχόληση και ψυχαγωγία είναι πολλές, όπως τα 6 γήπεδα διαφόρων αθλημάτων, ο υπαίθριος κινηματογράφος, αλλά και το ανακαινισμένο kids club (για ηλικίες από 5 έως 12 ετών) με παιδική χαρά και επιμορφωτικές δραστηριότητες, mini disco κτλ. Για τους πιο περιπετειώδες φίλους, υπάρχουν επιλογές για watersports, μαθήματα καταδύσεων, θαλάσσιο σκι, κανό κτλ.

Επιπλέον, το ξενοδοχείο μόλις εγκαινίασε το μεγαλύτερο waterpark στην Κρήτη καλύπτοντας 11.000 τ.μ. από την συνολική έκταση του ξενοδοχείου, με το υδάτινο στοιχείο να ξεπερνά τα 2.500 τ.μ., αναβαθμίζοντας έτσι το Wyndham Grand Crete Mirabello Bay ως κορυφαίο family friendly προορισμό.

Το υδάτινο πάρκο γίνεται η απόλυτη περιπέτεια και υπόσχεται ατελείωτες ώρες διασκέδασης για μικρούς και μεγάλους με νεροτσουλήθρες μέχρι και 95,5 μέτρα, body slide, τούνελ και έναν υδάτινο πύργο. Εκεί θα βρεις πληθώρα παιχνιδιών που ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη και αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για μικρούς και μεγάλους. Μπορείς, επιπλέον, να χαλαρώσεις στα άνετα καθίσματα και τους σκιερούς χώρους, την ώρα που το άρτια καταρτισμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό ασφαλείας υδάτινων πάρκων θα είναι εκεί για άμεσα επέμβαση ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των επισκεπτών. Σε αυτά, να προσθέσουμε και τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Kids Club για ηλικίες από 5 έως 12 ετών που είναι εμπλουτισμένος με παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες αλλά και το Bubbles Bar για καφέ, φρέσκους χυμούς, ποτά και κοκτέιλ.

Στα ακόμη πιο θετικά, αυτό το καλοκαίρι, το ξενοδοχείο παρουσιάζει 20 νέες ευρύχωρες και πολυτελές οικογενειακές σουίτες σχεδιασμένες με βάση τις ανάγκες κάθε οικογένειας.

Το Wyndham Grand Crete Mirabellο Bay δεν μένει (μόνο) εκεί κι υπόσχεται να σου χαρίσει το καλύτερο καλοκαίρι. Γνωρίζοντας ότι, το 2024, η τάση είναι «hobbi-days», δηλαδή ο συνδυασμός χαλάρωσης με ξεχωριστές δραστηριότητες που θα σε φέρουν πιο κοντά σε αγαπημένα χόμπι.

Το ξενοδοχείο διαθέτει τη μεγαλύτερη ιδιωτική μαρίνα της Κρήτης και αγναντεύει τον πανέμορφο κόλπο του Μιραμπέλου. Εκεί, μπορείς να δοκιμάσεις με ασφάλεια μαθήματά κατάδυσης και θαλάσσια σπορ, όπως κανό, τζετ σκι και θαλάσσιο σκι, ενώ αν ανήκεις στην κατηγορία των πιο έμπειρων, θα έχεις την ελευθερία να εξασκηθείς ακόμη περισσότερο.

Jenny.Gr

Αν, πάλι, προτιμάς τη στεριά και την off road περιπέτεια, στο Wyndham Grand Crete Mirabellο Bay θα βρεις το δικό σου fun park, που σου δίνει τη δυνατότητα για εξορμήσεις με 4x4 jeep safari σε μαγευτικά δασώδη μονοπάτια.

To ξενοδοχείο διαθέτει, επίσης, τρία γήπεδα τένις, ένα γήπεδο beach volley και δύο για mini football ή handball. Κι οι ξύλινες πλατφόρμες γιόγκα προσφέρουν ένα γαλήνιο και ήσυχο μέρος, ιδανικό για εσωτερική αναζωογόνηση.

Αν, τώρα, το χόμπι σου είναι η γαστρονομία, το Wyndham Grand Crete Mirabellο Bay είναι ιδανικός προορισμός. Στη «Σπηλιά», μία φυσική σπηλιά ειδικά διαμορφωμένη σε ένα κελάρι με premium ετικέτες ελληνικού και διεθνούς αμπελώνα, σε περιμένει μία εμπειρία οινικής γευσιγνωσίας. Και το «καΐκι», μία γαστρονομική ημερήσια εκδρομή που συνδυάζει βουτιές σε κρυφούς κολπίσκους και ψάρεμα, θα κάνει ην εμπειρία ακόμη πιο ιδιαίτερη.

Jenny.Gr

«Πιστεύουμε ότι κάθε οικογένεια αξίζει μια ξένοιαστη και αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Στη Ζeus International, δεσμευόμαστε για την απόλυτη οικογενειακή εμπειρία και έχουμε ως στόχο τη συνεχή δημιουργία πρωτοτύπων ολιστικών εμπειριών, που εμπνέουν σύνδεση και ξεπερνούν τις προσδοκίες κάθε οικογένειας που επιλέγει να μείνει μαζί μας»

Το φετινό καλοκαίρι, το Wyndham Grand Crete Mirabellο Bay είναι ο ιδανικός προορισμός για όλους.


Advertorial