UPDATE

Φτιάξε ένα γραφείο με στιλ


Branded Content Team

10 Ιουλίου 2024

Φτιάξε ένα γραφείο με στιλ
Φτιάξε το γραφείο που εσύ θες και απογείωσε τη δουλειά από το σπίτι μια για πάντα!

Aπό τα παιδικά χρόνια, μέχρι και την ενήλικη ζωή σου, το γραφείο είναι συνδεδεμένο με τις μισές -μη σου πω και παραπάνω- ώρες της ημέρας. Από μικρός μαθητής, κάθεσαι μπροστά του, συγκεντρώνεσαι, βάζεις στόχους, διαβάζεις τα μαθήματά σου και προοδεύεις. Στην μετέπειτα πορεία σου ως επαγγελματίας πια, όλα είναι διαφορετικά, αλλά πλαισιωμένα με την ίδια έμπνευση. Με άλλα λόγια, το γραφείο σου είναι ο χώρος που περνάς άπειρες ώρες της μέρας και αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να το φτιάξεις ιδανικά. Μην ξεχνάς ποτέ πως το να έχεις δημιουργήσει μια όμορφη γωνιά με τα απαραίτητα έπιπλα, θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό και την αποδοτικότητά σου.

Τα πράγματα ήταν πάντα έτσι, αλλά τώρα με την τηλεργασία, η ανάγκη για όλα αυτά είναι ακόμα πιο επιτακτική. Εσύ το ξέρεις άλλωστε καλύτερα από εμάς. Πόσες φορές την εβδομάδα εργάζεσαι από το σπίτι σου; Μία; Δύο; Όλο το πενθήμερο; Κι αν δεν κάνεις αυτό, σίγουρα ξέρεις καλά τι είναι να γυρνάς από το οκτάωρο και να ανοίγεις γρήγορα γρήγορα τον υπολογιστή για να… τελειώσεις ό,τι δεν πρόλαβες στο γραφείο! Αυτό λέμε κι εμείς. Είναι πολύ σημαντικό να φτιάξεις ένα χώρο που δεν θα του λείπει τίποτα και που δεν θα αφήνει, επίσης τίποτα, να αποσπά την προσοχή σου. Ποια είναι όμως τα απαραίτητα έπιπλα που πρέπει να προμηθευτείς για να ξενοιάσεις; Έννοια σου και κάναμε εμείς τη δύσκολη δουλειά για σένα!

Χωρίς γραφείο δεν πας πουθενά

Jenny.Gr

Μιας και μιλάμε όμως για γραφείο, ας ξεκινήσουμε από τα πολύ βασικά! Έχεις το σωστό; Αυτό που θα προσδώσει στιλ στο δωμάτιο σου, αλλά παράλληλα θα είναι και λειτουργικό για να μην πιάνεσαι ή κουράζεσαι ανεπανόρθωτα, κάθε φορά που θες να τελειώσεις τη δουλειά που δεν πρόλαβες; Και τα δύο είναι σημαντικά. Χρειάζεσαι κάτι άνετο, να είναι προσαρμοσμένο στο ύψος σου και να καλύπτει κάπως τον κορμό σου όταν πρέπει να γράψεις. Aν λοιπόν θες ένα γραφείο με ιδιαίτερο χαρακτήρα, με minimal αισθητική, μπορείς να επιλέξεις το Edge με φινίρισμα βελανιδιάς, που υπόσχεται να δώσει άλλο αέρα στον χώρο σου. Τα δύο του συρτάρια στο χρώμα της μέντας ή στο λευκό θα δώσουν χρώμα στο δωμάτιο σου, ενώ θα σου χρειαστούν για να τοποθετήσεις τα μικροαντικείμενά σου και να βάλεις τάξη στο χάος με τα χαρτιά που επικρατεί γύρω. Τοποθέτησε τον υπολογιστή και τα βιβλία σου και ξεκίνα το διάβασμα!


Βάλε φως στην εργασιακή σου ζωή

Jenny.Gr

Την ώρα που καταγράφεις με χαρτί και μολύβι όλα τα έπιπλα που πρέπει να κάνεις δικά σου, οφείλεις να μην ξεχάσεις και εκείνα τα αξεσουάρ που θα συνοδέψουν το γραφείο σου και που χωρίς αυτά δεν γίνεται ολοκληρωμένη δουλειά. Για ποια λέμε; Για παράδειγμα για ένα φωτιστικό. Μην μας πεις πως δεν το σκέφτηκες! Το φως της ημέρας δεν κρατάει για πάντα, αλλά και αυτό δεν είναι πάντα το τέλειο για την ώρα που εστιάζεις στα γράμματα της οθόνης, αφού θες κάτι πιο έντονο και σταθερό για να προστατεύεις τα μάτια σου. Φυσικά, μπορείς να επιλέξεις ένα όχι και τόσο κοινό, που θα κάνει το δωμάτιο σου σαν να έχει βγει από στούντιο φωτογράφισης! Το φωτιστικό γραφείου Banker της Sentio, ας πούμε, προσφέρει πλούσιο φωτισμό ειδικά για τις βραδινές ώρες που διαβάζεις ή εργάζεσαι. Με χρυσό βραχίονα και πράσινο τζάμι υπόσχεται να χαρίσει μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο σου και επιπλέον, η γερή κατασκευή του εγγυάται τη μέγιστη αντοχή στο χρόνο, για να απολαμβάνεις ευχάριστα και… παραγωγικά κάθε στιγμή!


Βάλε τάξη για να βγει η δουλειά

Jenny.Gr

Ωραία, επειδή όμως δουλειά σημαίνει γραφείο, γραφείο πρέπει να σημαίνει και τάξη. Και το λέμε αυτό γιατί αν γύρω σου επικρατεί ο απόλυτος πανικός, μάντεψε, μάλλον δεν θα αποδίδεις όσο θες. Αντιθέτως, με λίγη τάξη, η καθημερινή εργασία γίνεται μακράν πιο εύκολη και γλιτώνεις περιττό άγχος που μόνο κακό σου κάνει. Πώς θα το καταφέρεις αυτό; Αν εξοπλιστείς με έπιπλα αλλά και μικρά εργαλεία που θα σου δώσουν την δυνατότητα να τακτοποιείς τα άπειρα χαρτιά, τους φακέλους και τα μαρκαδοράκια που έχουν κυριολεκτικά κατακλύσει το γραφείο σου! Οι επιλογές χρωμάτων και μεγεθών είναι άπειρες. Το ερμάριο Industrial δεν είναι μόνο εύχρηστο και ικανό να αποθηκεύσει όλα όσα χρειάζεσαι, αλλά και εξαιρετικά λειτουργικό, αφού μπορείς να το κλειδώσεις για ασφάλεια των προσωπικών σου αντικειμένων, όπως και να ρυθμίσεις τα ράφια του στα μέτρα σου. Επιπλέον, μπορείς να το συνδυάσεις με το αντίστοιχο γραφείο και να συνθέσεις ένα λευκό, φωτεινό και δημιουργικό περιβάλλον εργασίας.

Jenny.Gr


To κεφάλαιο τάξη δεν τελειώνει όμως τόσο απλά! Πραγματικά είναι άπειρα όλα εκείνα που μπορείς να προμηθευτείς, ωστόσο για να μην χάσεις τη μπάλα, βάλε μια προτεραιότητα στις ανάγκες σου και ξεκίνα με όσα θεωρείς απαραίτητα για αρχή. Σκέψου απλά. Εξοπλίσου με έναν κύβο σημειώσεων για να έχεις μπροστά σου κάθε φορά που θα σε παίρνει ο διευθυντής σου τηλέφωνο και θα θες να σημειώσεις γρήγορα όσα σου λέει. Κάνε δικό σου ένα σουμέν για να προστατεύσεις την επιφάνεια του γραφείου σου από γρατζουνιές και λεκέδες. Πάρε βάση οργάνωσης γραφείου για να είναι όλα σε… κουτάκια ή αρχειοθήκη με συρτάρια για να βρίσκεις ό,τι θες όποτε το θες. Αυτά από εμάς για αρχή και καλές δουλειές. Σίγουρα θα τις έχεις, αν φτιάξεις το ιδανικό γραφείο με στιλ γύρω σου!

Advertorial