UPDATE

Το NBA Basketball School επέστρεψε στην Costa Navarino με τον θρύλο Ντομινίκ Γουίλκινς


JTeam

9 Ιουλίου 2024

Το NBA Basketball School επέστρεψε στην Costa Navarino με τον θρύλο Ντομινίκ Γουίλκινς
Ένα δυναμικό πρόγραμμα για επίδοξους παίκτες μπάσκετ βρίσκεται στην Costa Navarino από τις 27 Μαΐου έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

To NBA Basketball School επέστρεψε για δεύτερη φορά στην Costa Navarino και τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν έναν ζωντανό θρύλο του μπάσκετ, τον Ντομινίκ Γουίλκινς.

Με λάμψη από το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου και ένα δυναμικό πρόγραμμα για επίδοξους παίκτες μπάσκετ, το NBA Basketball School βρίσκεται στην Costa Navarino από 27 Μαΐου έως τις 15 Σεπτεμβρίου. Για την περίοδο 30 Ιουνίου έως 17 Αυγούστου, οι συμμετέχοντες στο ΝΒΑ Basketball School θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος από τον πρώην παίκτη του NBA και No1 στα ΝΒΑ draft, Michael Bradley, ο οποίος θα διευθύνει το καλοκαιρινό πρόγραμμα.

Jenny.Gr

Οι νεαροί παίκτες του ΝΒΑ Basketball School ηλικίας 6-18 ετών θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα 3 έως 7 ημερών, ενώ οι ενήλικες θα απολαμβάνουν καθημερινές απογευματινές ωριαίες προπονήσεις. Με την εγγραφή στο πρόγραμμα, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα NBA T-shirt, ενώ όσοι παρακολουθήσουν το πλήρες πρόγραμμα (6 ή 7 ημέρες) θα λάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής από το NBA Basketball School και ένα δώρο από το NBA.

Ο πρώτος τουριστικός προορισμός του NBA στην Ευρώπη

Το NBA Basketball School στην Costa Navarino ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2023 και αποτελεί την πρώτη συνεργασία του NBA με έναν τουριστικό προορισμό στην Ευρώπη. Ουσιαστικά, αποτελεί το επιστέγασμα της συνεργασίας του τμήματος International Basketball Operations του NBA, με ενεργούς αλλά και με πρώην προπονητές του NBA, με παίκτες, καθώς και με ειδικούς στην ανάπτυξη παικτών. Tο πρόγραμμα του NBA Basketball School απευθύνεται σε παιδιά, καθώς και σε ενήλικες έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει νέους παίκτες στο άθλημα και παράλληλα, για να παρουσιάζει σε γονείς, προπονητές και οργανισμούς τις δυνατότητες των παικτών.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Φέτος, για το τριήμερο 23-26 Ιουνίου βρέθηκε στην Costa Navarino και ο Ντομινίκ Γουίλκινς, ο οποίος, πέραν της πορείας του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό τον πρώτο του ευρωπαϊκό τίτλο το 1996. Ο "Human Highlight Film" αποτέλεσε πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, βγάζοντας μαζί τους φωτογραφίες και υπογράφοντας αυτόγραφα. Χαμογελαστός, προσιτός και έτοιμος να διηγηθεί τα μυστικά του αθλήματος σε όλα τα παιδιά, ο Ντομινίκ άφησε το δικό του στίγμα στη Μεσσηνία, δείχνοντας πως ένας πραγματικός σταρ δεν απρόσιτος.

Ολυμπιακοί Αγώνες και Costa Navarino

Η Costa Navarino γιορτάζει τη φετινή Ολυμπιακή χρονιά και με στόχο την προώθηση του αθλητισμού στις νεαρές ηλικίες, δημιούργησε για το καλοκαίρι ένα sports camp για παιδιά και νέους ηλικίας 6-15 ετών. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στον προορισμό, οι νέοι επισκέπτες θα μπορούν να συμμετέχουν στο 5θήμερο camp και να δοκιμάσουν 10 διαφορετικά αθλήματα των Ολυμπιακών Αγώνων. Από τις 15 Ιουλίου έως τις 16 Αυγούστου, όσοι συμμετέχουν στο sports camp και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών, θα έρθουν σε επαφή με αθλήματα όπως γκολφ, μπάσκετ, τένις, ενόργανη & ρυθμική γυμναστική, τοξοβολία, ποδόσφαιρο, αναρρίχηση, beach volleyball, κολύμβηση και υδατοσφαίριση (water polo) και θα ανακαλύψουν τις δυνατότητές τους. Περισσότερες πληροφορίες για τα sports camps, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Jenny.Gr

Jenny.Gr

Πληθώρα επιλογών σε αθλητικές, υπαίθριες και θαλάσσιες δραστηριότητες μπορούν να απολαύσουν και οι ενήλικες, όπως γκολφ στα τέσσερα διεθνώς αναγνωρισμένα γήπεδα 18 οπών, μπάσκετ στο NBA Basketball School, τένις, padel και pickleball στο Mouratoglou Tennis Center, καγιάκ, SUP, surfing και windsurfing στο Watersports Center by Moraitis. Επίσης μπορούν να έρθουν σε επαφή με το snorkeling, τις καταδύσεις και την ιστιοπλοΐα στο Navarino Sea, καθώς και με την πεζοπορία, αναρρίχηση και ποδηλασία, ανακαλύπτοντας τη μεσσηνιακή φύση με το Navarino Outdoors.