UPDATE

Τι να μαγειρέψω σήμερα: Η απάντηση έρχεται από τις νέες σειρές «Έτοιμα Ψημένα» και «Chicken Gourmet» της ΠΙΝΔΟΣ


Άννα Καντζηλιέρη

24 Ιουλίου 2024

Τι να μαγειρέψω σήμερα: Η απάντηση έρχεται από τις νέες σειρές «Έτοιμα Ψημένα» και «Chicken Gourmet» της ΠΙΝΔΟΣ
Από την Πίνδο στο πιάτο μας: Οι σειρές έτοιμων γευμάτων «ΠΙΝΔΟΣ» προσδίδουν ποιότητα και νοστιμιά στη διατροφή μας

Όλοι γνωρίζουμε πόσο απαιτητική μπορεί να γίνει η καθημερινότητά μας. Οι ατέλειωτες υποχρεώσεις και οι γρήγοροι ρυθμοί συχνά μας αναγκάζουν να κάνουμε «εκπτώσεις» στην ποιότητα της ζωής μας. Η επιθυμία να είμαστε συνεπείς και να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας και η ανάγκη να ξεκουραζόμαστε και να φροντίζουμε την υγεία μας, έρχονται πολλές φορές σε αντιδιαστολή. Κι εμείς, ψάχνουμε την πολυπόθητη ισορροπία, ενώ συγχρόνως αναζητάμε τον τρόπο να τα χωρέσουμε όλα σε ένα 24ωρο.

Θα είμαι ειλικρινής. Η ημέρα μου ξεκινά καθημερινά πολύ νωρίς το πρωί και παρά το γεγονός ότι ολοκληρώνω τη δουλειά μου το απόγευμα, οι λοιπές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να φροντίσω την υγεία μου, όπως ιδανικά θα ήθελα. Υγιεινή, αλλά νόστιμη διατροφή - που απαιτεί, όμως, πολλές ώρες στην κουζίνα - σπιτικά φαγητά ή αλλιώς τα «πιάτα της μαμάς» - που επίσης χρειάζονται πολύ χρόνο - είναι οι πρώτες σκέψεις που μου έρχονται στο μυαλό. Κι ενώ κάθε εβδομάδα θέτω ως στόχο τη μαγειρική, κάθε εβδομάδα αποτυγχάνω, αφού η λίστα με τις υποχρεώσεις είναι τέτοια, που δεν μου επιτρέπει να σβήσω το συγκεκριμένο task.

Η «ΠΙΝΔΟΣ» φέρνει το υγιεινό φαγητό στο πιάτο μας σε χρόνο dt

Μετά από αρκετές εβδομάδες που η μαγειρική απουσίαζε από το πλάνο μου, αποφάσισα να αναζητήσω έναν άλλον τρόπο, ώστε να γεύομαι καθημερινά ποιοτικά και νόστιμα φαγητά, που θα μου δίνουν ενέργεια και θα είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά για τον οργανισμό μου. Η αναζήτηση δεν διήρκησε πολύ, καθώς η λύση που έψαχνα εμφανίστηκε μπροστά στα μάτια μου και έχει το όνομα «ΠΙΝΔΟΣ». Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων, ο μεγαλύτερος Συνεταιρισμός στην Ελλάδα, μετράει 66 χρόνια παρουσίας και φημίζεται για την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων του.

Και επειδή μια μπουκιά ισούται με χίλιες λέξεις, επισκέφτηκα αμέσως το σούπερ μάρκετ της γειτονιάς μου, ώστε να δω από κοντά τα προϊόντα και να διαβάσω τις ετικέτες τους. Όλα προέρχονται από ζουμερά και τρυφερά κοτόπουλα, τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποιότητας και είναι ιδανικά για όλη την οικογένεια. Η σειρά «Έτοιμα Ψημένα» ήταν εκείνη που με κέρδισε από την πρώτη στιγμή. Η «ΠΙΝΔΟΣ» σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα, που ενώ απαιτεί λίγο χρόνο προετοιμασίας, δεν υστερεί καθόλου σε γεύση.

Jenny.Gr

Τα γεύματα προέρχονται από 100% ελληνικά κοτόπουλα, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και δεν περιέχουν συντηρητικά. Κι επειδή, όταν μιλάμε για τη διατροφή μας, αποτελεί ύψιστη ανάγκη η σωστή επιλογή προϊόντων, η σειρά «Έτοιμα Ψημένα» (νωπά και κατεψυγμένα) εγγυάται άριστη ποιότητα, ενώ τα γεύματα είναι έτοιμα σε μόλις μερικά λεπτά. Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο. Όσον αφορά στις διαθέσιμες επιλογές, είναι δεκάδες και απευθύνονται σε κάθε γούστο.

Nuggets κοτόπουλου, cordon bleu, κοτομπουκιές πανέ και κοτομπουκιές ψημένες, φιλέτο στήθος, κοπανάκια ψημένα και παναρισμένα, φιλετάκια ψημένα και παναρισμένα, χειροποίητο μπιφτέκι, κινέζικη φτερούγα, φτερούγες BBQ, burger και γύρος κοτόπουλο ικανοποιούν όλες τις προτιμήσεις. Έχοντας γεμίσει ήδη το καρότσι μου με προϊόντα «Έτοιμα Ψημένα», παρατηρώ ακόμα ένα στοιχείο που με ενθουσιάζει. Τα νωπά προϊόντα της σειράς θα τα βρεις σε συσκευασίες rPET30%, μιας και η «ΠΙΝΔΟΣ» είναι η πρώτη στον κλάδο της που επενδύει στις βιώσιμες συσκευασίες, στο πλαίσιο της βιώσιμης ανάπτυξης και του πρότυπου μοντέλου κυκλικής οικονομίας που εφαρμόζει, μειώνοντας έτσι το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα.

Καθώς χάζευα στα ράφια, ακόμα μια σειρά προϊόντων της εταιρείας «ΠΙΝΔΟΣ» κέντρισε το ενδιαφέρον μου. Ο λόγος για την «Chicken Gourmet», η οποία αποτελείται από έναν ισχυρό γαστρονομικό συνδυασμό προϊόντων κοτόπουλου. Μπορεί να μην προλαβαίνω να μαγειρέψω, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν επιθυμώ μέσα στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής μου να απολαμβάνω και πιο εκλεπτυσμένες γεύσεις, που ειδάλλως δεν θα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω τόσο από άποψη χρόνου όσο και από άποψη μαγειρικών γνώσεων.

Jenny.Gr

Η σειρά «Chicken Gourmet» διαθέτει φιλετάκια, σουβλάκια, κοπανάκια και τηγανιά, τα οποία είναι μαριναρισμένα με βότανα και μπαχαρικά της Ηπείρου - γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες και τη συμβολή τους στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος – και έχουν μοναδική γεύση που προσδίδει μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία κοτόπουλου. Μπορεί να μην είμαι expert στη μαγειρική, όμως η σειρά «Chicken Gourmet» μου δίνει την ευκαιρία να διευρύνω τις επιλογές μου στο φαγητό, δοκιμάζοντας πρωτότυπες και λαχταριστές γεύσεις, που είναι θρεπτικές και δε χρειάζονται καμία απολύτως προετοιμασία.

Κι επειδή το καλοκαίρι είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τις βραδιές με φίλους, είτε στο μπαλκόνι με φόντο τα φώτα της πόλης/νησιού είτε στο σαλόνι κάτω από τη δροσιά του κλιματιστικού, η σειρά «Chicken Gourmet» μου «λύνει» τα χέρια, κάθε φορά που θέλω να προσκαλέσω την παρέα μου στο σπίτι, όμως δεν έχω καθόλου χρόνο για μαγειρική. Από τη μια στιγμή στην άλλη, η κουζίνα «πλημμυρίζει» από υπέροχες μυρωδιές, που ανοίγουν την όρεξη.

Η διαδικασία έχει ως εξής: Παίρνεις τη συσκευασία, βγάζεις το φαγητό μαζί με το χάρτινο δισκάκι - που είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένο χαρτί και σφραγίζεται υπό ελεγχόμενη ατμόσφαιρα με το κατάλληλο φιλμ - και το τοποθετείς στον φούρνο. Σε μόλις λίγα λεπτά θα έχεις στο πιάτο σου ένα φρέσκο, ζεστό και πεντανόστιμο φαγητό, χωρίς να κοπιάσεις καθόλου. Το έκανε η «ΠΙΝΔΟΣ» για εμάς, βάζοντας πολύ μεράκι. Κάπως έτσι, δημιουργείς τις πιο όμορφες και αξέχαστες καλοκαιρινές - κι όχι μόνο - βραδιές με φίλους.

Jenny.Gr

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας ήταν η δημιουργία μιας συσκευασίας με πολλαπλές ιδιότητες, όπως να διατηρεί φρέσκο το φαγητό μέχρι τη στιγμή του σερβιρίσματος, να μην έχει καμία τεχνική δυσκολία και να σέβεται το περιβάλλον. Και τον πέτυχε. Η «ΠΙΝΔΟΣ» δεν σταματά να εξελίσσεται, με άξονες πάντα την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.

Οι σειρές «Έτοιμα Γεύματα» και «Chicken Gourmet» αφενός λύνουν τα χέρια μας και αφετέρου μας προτρέπουν να υιοθετήσουμε σταθερές διατροφικές συνήθειες, ωφέλιμες για την υγεία μας. Κάπως έτσι, το task «μαγειρική» σβήνεται καθημερινά από τη λίστα μου, δίνοντάς μου προσωπική ευχαρίστηση και ανακούφιση, καθώς ξέρω ότι σερβίρω το καλύτερο στην οικογένειά μου χωρίς να επιβαρύνω το περιβάλλον. Μετά από αυτή την αναζήτηση γνωρίζω πως η νοστιμιά και η ποιότητα κρύβονται μέσα σε μια συσκευασία «ΠΙΝΔΟΣ».

Advertorial