UPDATE

Το Emily in Paris επιστρέφει για την 4η σεζόν και εδώ είναι όσα ξέρουμε - Οι νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες στο καστ


Δήμητρα Πραντάλου

19 Ιουλίου 2024

Το Emily in Paris επιστρέφει για την 4η σεζόν και εδώ είναι όσα ξέρουμε - Οι νέες ενδιαφέρουσες προσθήκες στο καστ
Netflix
Λίγες εβδομάδες απομένουν μέχρι την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν και είμαστε πολύ έτοιμες για παριζιάνικες εμφανίσεις και love stories

Το Emily in Paris ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο Netflix, με την 4η σεζόν να χωρίζεται, τελικά, σε δύο μέρη. Αυτή είναι μια τακτική της streaming πλατφόρμας που την εφαρμόζει στις επιτυχημένες σειρές του, όπως αντίστοιχα είδαμε να συμβαίνει και με το Μπρίτζερτον.

Η σειρά που έχει αγαπηθεί από τους συνδρομητές του Netflix και την περιμένουν με ιδιαίτερη ανυπομονησία, επιστρέφει στις 15 Αυγούστου για το πρώτο μέρος, ενώ το δεύτερο θα ακολουθήσει στις 12 Σεπτεμβρίου. Εκεί ανάμεσα στα μπάνια και τις διακοπές, θα ξεκλέψουμε σίγουρα χρόνο για να δούμε τα πρώτα επεισόδια του τέταρτου κύκλου, μιας και η ιστορία μάς έχει αφήσει σε πολύ κομβικό σημείο. Πριν λίγες ώρες, κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες, ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως ορισμένα επεισόδια έχουν γυριστεί και στην Ρώμη. Και Παρίσι και Ρώμη, πόσο ρομαντισμό να αντέξουμε;

Emily in Paris: Οι παλιοί και οι νέοι στο καστ

Καστ που φέρνει επιτυχία, δεν αλλάζει, γι’αυτό και όλοι επιστρέφουν στον τέταρτο κύκλο. Ακόμα και ο Λουσιέν Λαβίσκουντ που υποδύεται τον Άλφι, για τον οποίο ένα βασικό ερώτημα είναι πώς θα κινηθεί ο ρόλος του από 'δω και στο εξής. Κι αυτό γιατί στο φινάλε του τρίτου κύκλου, είδαμε τον Άλφι να χωρίζει με την Έμιλι, αφού η Καμίλ αποκάλυψε πως ο Γκαμπριέλ και η Έμιλι είναι ακόμα ερωτευμένοι. Ο δημιουργός του Emily in Paris, Ντάρεν Σταρ, δήλωσε στο Deadline, τον Δεκέμβριο του 2022, για τον ρόλο του Λαβίσκουντ πως «δεν βρίσκεται πλέον στο προσκήνιο. Παρ΄όλα αυτά έχει λόγο να βρίσκεται στο Παρίσι, μιας και δουλεύει μαζί με τον Γκαμπριέλ. Νιώθω πως όλοι χαρακτήρες είναι συνδεδεμένοι, αλλά με έναν αρκετά περίπλοκο τρόπο».

Όσον αφορά τις νέες προσθήκες στο Emily in Paris, έχουμε αυτή του αγαπημένου Βρετανού ηθοποιού Ρούπερτ Έβερετ που θα υποδυθεί τον Giorgio Barbieri, ιδιοκτήτη μιας μεγάλης εταιρίας εσωτερικής διακόσμησης που έχει την έδρα της στη Ρώμη. Στο καστ μπαίνει και ο γοητευτικός Γιουτζένιο Φραντσεσκίνι που θα έχει τον ρόλο του Μαρσέλο, ενός Ιταλού που η αυτοπεποίθηση είναι, μάλλον, συνώνυμο του ονόματός του.

Επιπλέον, έχουμε και την προσθήκη της Ανά Γκαλιένα ως Antonia Muratori, μητέρα του Μαρσέλο και διευθύντρια της οικογενειακής επιχείρησης. Ο Ραούλ Μπόβα θα ενσκαρώσει τον ρόλο του Giancarlo, ενός γοητευτικού Ιταλού που στο παρελθόν είχε κάποια σχέση με την Σιλβί, ενώ η τελευταία προσθήκη ακούει στο όνομα της Τάλια Μπεσόν, που θα υποδυθεί τη Genevieve, κόρη του Laurent, πρώην συζύγος της Σιλβί. Η Genevieve μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, με σκοπό να ξεκινήσει την καριέρα της.

Jenny.Gr
Netflix

Emily in Paris: Πώς θα κινηθεί η 4η σεζόν

Οι συντελεστές της σειράς προσπαθούν να κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό την πλοκή της τέταρτης σεζόν, αν και ο Ντάρεν Σταρ σε συνέντευξη του, έδωσε μια πολύ μικρή γεύση για το τι μέλλει γενέσθαι για την Έμιλι και τον Γκαμπριέλ. «Νομίζω πως το μεγάλο ερώτημα που πρέπει να σκεφτούμε, είναι πως η Έμιλι δεν πήγε στο Παρίσι για να ερωτευτεί, αλλά για να δουλέψει, και πιστεύω πως και οι δύο τους είναι πλέον σε μια ώριμη και διαφορετική φάση στη ζωή τους, και σίγουρα σε πιο περίπλοκη κατάσταση στο μεταξύ τους».

Πρόσθεσε, επίσης, πως η Καμίλ θα συνεχίσει να υπάρχει φυσικά ανάμεσά τους, είναι και έγκυος άλλωστε, οπότε θα κάνει τα πράγματα ακόμα πιο περίπλοκα. «Ο ένας εμπλέκεται στη ζωή του άλλου, είναι φίλοι μεταξύ τους και δουλεύουν μαζί. Ίσως η σχέση της Έμιλι και του Γκαμπριέλ να μην είναι γραφτό να συμβεί ή τουλάχιστον όχι στο άμεσο μέλλον».

Emily in Paris: Θα είναι αυτή η τελευταία σεζόν;

Όπως όλα δείχνουν, το Emily in Paris δεν θα σταματήσει στην τέταρτη σεζόν. Τουλάχιστον ο Ντάρεν Σταρ δεν άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο, εξηγώντας πως δεν θα υπάρξει τέλος μέχρι όλοι να το νιώσουν. Αν και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, προς το παρόν ένας πέμπτος κύκλος δεν έχει πάρει το πράσινο φως.