UPDATE

Πώς θα ετοιμάσεις το τέλειο καλοκαιρινό ραντεβού


Branded Content Team

26 Ιουλίου 2024

Πώς θα ετοιμάσεις το τέλειο καλοκαιρινό ραντεβού
To μόνο που χρειάζεσαι είναι τρία απλά βήματα

Το καλοκαίρι είναι εδώ κι εμείς το απολαμβάνουμε στο έπακρο. Ήλιος, θάλασσα, παρέα, ξεγνοιασιά. Αυτά είναι τα απαραίτητα συστατικά της εποχής. Λείπει κάτι;

Ίσως ναι! Το τέλειο καλοκαιρινό ραντεβού. Και πώς θα το πετύχεις αυτό; Mε τρία πολύ απλά βήματα.

Αρχικά αυτό που χρειάζεται, είναι να βρεις το ιδανικό σποτ. Ένα όμορφο σημείο με θέα τη θάλασσα για παράδειγμα. Εκεί, μπορείς να έχεις ετοιμάσει μια ωραία ποικιλία τυριών, γιατί ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

Το βασικό «στοιχείο» που θα απογειώσει τη βραδιά, βέβαια, είναι η σαμπάνια που θα επιλέξεις να πιεις με το ταίρι σου. Εδώ οι επιλογές είναι δύο, είτε η Brut Royal είτε η Brut Rosé Royal της Pommery.

Στη πρώτη περίπτωση έχουμε μια θαυμάσια σαμπάνια που κρύβει μεγάλο μέρος της ιστορίας της Καμπανίας.

Γεμάτη ζωντάνια, κομψότητα και φρεσκάδα, με κρεμώδη υφή αλλά και με εκπληκτική πολυπλόκοτητα είναι σίγουρα ένα κρασί που θα κάνει ακόμα και την πιο απλή περίσταση να φαίνεται γιορτινή.

Από την άλλη έχουμε ένα ροζέ που αποτελεί μια πιστή παραλλαγή του κλασικού Pommery Brut Royal. Τo Chardonnay, το Pinot Noir και το Pinot Meunier έχουν συνδυαστεί αριστοτεχνικά χαρίζοντας μας ένα κρασί που θα δώσει υπεραξία στο τραπέζι απογειώνοντας οποιοδήποτε εκλεκτό έδεσμα.

Ακολούθησε τις οδηγίες μας και θα μας θυμηθείς. Απόλαυσε τις πιο ρομαντικές καλοκαιρινές στιγμές με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

* Η φωτογράφιση και το βίντεο έγιναν στο 7 Seas Infinity Pool Bar & Food στη Σίφνο.

Advertorial