UPDATE

10 σειρές και ταινίες που αξίζει να δεις τον Aύγουστο στο Netflix


JTeam

1 Αυγούστου 2024

10 σειρές και ταινίες που αξίζει να δεις τον Aύγουστο στο Netflix
Netflix
Ποιες νέες ταινίες και σειρές θα απολαύσουμε στην πλατφόρμα του Netflix αυτόν τον μήνα;

Ταινίες δράσεις, επιστημονική φαντασία, ρομαντικές κομεντί, σύγχρονα θρίλερ που κρατούν την αγωνία στο «κόκκινο», σειρές μυστηρίου με δυνατά «plot twist» αλλά και animation για μικρούς και μεγάλους. Είτε θέλεις να περάσεις την ώρα σου σε κάποιο καράβι που σε «μεταφέρει» στις πολυπόθητες διακοπές, είτε να χαλαρώσεις στον καναπέ σου, το Netflix έχει προετοιμαστεί για κάθε περίπτωση.

#1 Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια – Α good girl guide to murder

To Netflix δεν θα μπορούσε παρά να υποδεχθεί τον Αύγουστο με μια πολύ δυνατή ιστορία μυστηρίου που ήδη έχει κερδίσει τους θεατές που έχουν δει τη σειρά από το κανάλι του BBC. H Πιπ Φιτζ-Αμόμπι, κατά κόσμων Έμα Μάιερς, φαίνεται να μην έχει πειστεί καθόλου πως υπεύθυνος για την εξαφάνιση της Άντι Μπελ είναι ο νεκρός πλέον φίλος της Σαμ.

Τώρα που η Πιπ, αισίως κλείνει τα 17 και όντας τελειόφοιτη, θα βρει την ευκαιρία με αφορμή ένα σχολικό project, να ενώσει τα κομμάτια του παζλ, με μοναδικό της σκοπό να ανακαλύψει τί συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ, 5 χρόνια πριν στην Άντι Μπελ. O «Οδηγός φόνων για καλά κορίτσια» αποτελεί μια τηλεοπτική μεταφορά της σειράς βιβλίων, «A Good Girl’s Guide to Murder» της Holly Jackson και αναμένεται από πολλούς να γίνει το επόμενο binge-watching μας.

Διάβασε τη συνέχεια στο monopoli.gr.