UPDATE

Ο Τζον Μπον Τζόβι έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας: Την απέτρεψε να πέσει από γέφυρα


JTeam

12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Τζον Μπον Τζόβι έσωσε τη ζωή μιας γυναίκας: Την απέτρεψε να πέσει από γέφυρα
Splash by Ideal Image
Ο Τζον Μπον Τζόβι βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή

Μία ημέρα γεμάτη γυρίσματα και χαρά φαινόταν πως θα ήταν η χθεσινή Τετάρτη (12/09) για τον Τζον Μπον Τζόβι και τους συνεργάτες του, οι οποίοι βρέθηκαν σε μία από τις γέφυρες του Νάσβιλ για τις ανάγκες του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «People’s House». Όλα κυλούσαν ομαλά και ήρεμα μέχρι τη στιγμή που ο τραγουδιστής παρατήρησε μια γυναίκα να βρίσκεται στην άκρη της γέφυρας.

Συγκεκριμένα, είχε βγει στην εξωτερική πλευρά της γέφυρας και στεκόταν στην εσοχή, έχοντας στα χέρια της σφιγμένα στην κουπαστή. Ο Τζον Μπον Τζόβι πήρε την απόφαση να παρέμβει και να προσπαθήσει να μεταπείσει τη γυναίκα να μπει ξανά στο κύριο μέρος της γέφυρας. Αρχικά, την πλησίασε και κρατώντας κάποια μέτρα απόσταση, ξεκίνησε να της μιλάει. Μαζί του ήταν και μία περαστική, η οποία είχε παρακολουθήσει το συμβάν και ήθελε να βοηθήσει.

Στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας του αστυνομικού τμήματος του Νάσβιλ, φαίνεται ο Τζον Μπον Τζόβι να της μιλάει από μακριά, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε τι ακριβώς ειπώθηκε. Μετά από λίγα λεπτά, ο καλλιτέχνης και η περαστική την πλησίασαν και τελικά, την έπεισαν να απομακρυνθεί από αυτό το επικίνδυνο σημείο.

Όπως φαίνεται, ο Τζον Μπον Τζόβι και η περαστικός τη βοηθούν να περάσει πάνω από τη γέφυρα και να επιστρέψει στο ασφαλές μέρος, ενώ η συζήτησή τους συνεχίζεται για μερικά λεπτά ακόμα. Έπειτα, ο τραγουδιστής επέστρεψε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ και η γυναίκα απομακρύνθηκε από το σημείο, με την ιστορία να έχει αίσιο τέλος.

Σύμφωνα με το «Page Six», ο Τζον Μπον Τζόβι δεν επιθυμούσε να δημοσιοποιήσει το περιστατικό ούτε θα προβεί σε κάποια σχετική δήλωση από σεβασμό στη συγκεκριμένη γυναίκα.