CELEBRITIES

Jon Bon Jovi: Όσα δεν ξέρατε για τον πιο γοητευτικό rock star


JTeam

2 Μαρτίου 2024

Jon Bon Jovi
Σήμερα, ο Jon Bon Jovi κλείνει τα 60 του χρόνια κι εμείς του ευχόμαστε, συγκεντρώνοντας όσα μπορεί να μην ξέρατε για τη ζωή και την καριέρα του

Στις 2 Μαρτίου του 1962 γεννήθηκε ο Τζον Φράνσις Μποντζιόβι, ο οποίος αργότερα θα καθιερωνόταν στην ροκ μουσική σκηνή με το όνομα Jon Bon Jovi. Γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μία εργατική γειτονιά του Νιου Τζέρσει και γρήγορα μαγεύτηκε από την μουσική.

Στα 16 του ξεκίνησε να παίζει σε κάποια κλαμπ, ενώ δεν άργησαν να μπουν στη ζωή του και τα ναρκωτικά. Ήδη από αρκετά μικρή ηλικία έκανε χρήση, ευτυχώς για τον ίδιο, όμως, κατάλαβε νωρίς πως αυτή του η εξάρτηση ήταν τρομακτική και πως έπρεπε να σταματήσει.

Στα 18 του, τα ναρκωτικά ήταν πια παρελθόν και ένα όμορφο μέλλον γεμάτο δόξα και επιτυχίες απλωνόταν μπροστά του. Τότε ήταν που γνώρισε την Δωροθέα Χάρλεϊ και μαζί με αυτή την αληθινή αγάπη. Η κοπέλα που είχε μόλις γνωρίσει ήξερε πως ήταν η μέλλουσα γυναίκα του, και είχε δίκιο.

Έμειναν μαζί για χρόνια, όμως το 1984 η καριέρα του Τζον με το νεοσύστατο συγκρότημά του, τους Bon Jovi, είχε αρχίσει να εκτοξεύεται και ο ίδιος έπρεπε να λείπει συνέχεια για εμφανίσεις και συναυλίες. Η σχέση τους τότε έληξε άδοξα, όμως τα συναισθήματά δεν έφυγαν ποτέ. Λίγα χρόνια αργότερα θα ήταν ξανά μαζί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.