UPDATE

«Maria»: Η ταινία για τη Μαρία Κάλλας έχει επίσημο trailer - Οι ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσει σε κινηματογράφους και Netflix


JTeam

25 Οκτωβρίου 2024

«Maria»: Η ταινία για τη Μαρία Κάλλας έχει επίσημο trailer - Οι ημερομηνίες που θα κυκλοφορήσει σε κινηματογράφους και Netflix
Netflix / Imdb
Η Αντζελίνα Τζολί είναι η «Maria», στον πιο ρόλο-πρόκληση που είχε ποτέ

Η πολυαναμενόμενη και πολυσυζητημένη ταινία «Maria» που ακολουθεί τις τελευταίες ημέρες της Μαρίας Κάλλας, στο Παρίσι, με πρωταγωνίστρια την Αντζελίνα Τζολί, έχει επίσημο trailer από το Netflix.

Η ταινία θα ανοίξει το 65ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, στις 31 Οκτωβρίου, και θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας, στις 5 Δεκεμβρίου, από τα Cinobo και Faliro House. Λίγες ημέρες αργότερα, στις 11 Δεκεμβρίου, η «Maria» θα γίνει διαθέσιμη και στο Netflix.

Η Αντζελίνα Τζολί έγινε η θρυλική ντίβα της όπερας, κατά την περίοδο του ’70, που ζούσε στο Παρίσι, έχοντας αποσυρθεί από μία λαμπερή και ταραχώδη ζωή. Η Μαρία Κάλλας έφυγε από ανακοπή καρδιάς το 1977 στα 53 της έτη.

Jenny.Gr
Imdb

Στην σκηνοθεσία της ταινίας Maria, βρίσκεται ο Χιλιανός Πάμπλο Λαραΐν, ο οποίος έχει βρεθεί υποψήφιος για Όσκαρ για την ταινία «Τζάκι», με την Νάταλι Πόρτμαν. Προηγουμένως είχε σκηνοθετήσει και το «Spencer», με πρωταγωνίστρια την Κρίστεν Στιούαρτ. Για να δούμε αν η Αντζελίνα Τζολί, που κλείνει ενδεχομένως αυτόν τον κύκλο με τα πορτρέτα διάσημων γυναικών, θα είναι και εκείνη που θα του δώσει ένα Όσκαρ.

Η Αντζελίνα Τζολί έχει αποσπάσει θετικές εντυπώσεις ως Μαρία Κάλλας, ένας ρόλος που για εκείνη ήταν πρόκληση, όπως είχε δηλώσει, κυρίως για τα φωνητικά. Πέρασε μήνες κάνοντας εξάσκηση.