Η ομορφιά του ελληνικού τοπίου συνίσταται σε μεγάλο βαθμό στον τρόπο που ασκείται η γεωργία και η κτηνοτροφία μας. Μέχρι τώρα τουλάχιστον
Μικρές εκμεταλλεύσεις, με περισσότερες από μία καλλιέργειες η ποικιλίες, σκαρφαλωμένες σε λόφους και βουνά, σε ακανόνιστα σχήματα και κυρίως με έντονη την ανθρώπινη παρουσία και φροντίδα.
Όταν ταξιδεύεις σε έναν επαρχιακό δρόμο, σου δίνεται η εντύπωση οτι στις ελιές, τα αμπέλια, τα καλοργωμένα χωράφια που συναντάς, μόλις πριν λίγο ήταν κάποιος εκεί και τα φρόντιζε. Αυτό, διαφοροποιεί σημαντικά την ελληνική αγροτική παραγωγή από άλλες άκρως μαζικοποιημένες σε πολλά μέρη του πλανήτη, που τα τελευταία χρόνια κατακλύζουν τις αγορές με φθηνά προϊόντα.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Insider.gr