
Pita kontosouvli ή μήπως ροδάκινα με τόνο; Καταγράψαμε διάφορες επιλογές φαγητού στις Βρυξέλλες.
Μύδια, πατάτες τηγανητές, κουνέλι σε σάλτσα μπύρας ή αρνί στιφάδο σε παράξενη γλυκόξινη φλαμανδική σάλτσα; Μήπως πατάτες από τον δρόμο βουτηγμένες σε μαγιονέζες και μουστάρδες, μαζί με μια γλυκιά βάφλα για «σβήσιμο»;
Η αλήθεια είναι πως οι επιλογές φαγητού για όποιον βρεθεί στο Βέλγιο είναι περιορισμένες και όχι «για όλα τα γούστα». Πρέπει να νιώσεις πιονέρος των γεύσεων, κάτι σαν τον Άντονι Μπουρντέν με γαλλικά επιπέδου elementary, για να μην γκρινάξεις για τις λύσεις ντόπιου εστιατορικού φαγητού στις Βρυξέλλες.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Reader.gr