Στη Σύρο για παγωτά με ιστορία και για γλυκά που ξεπερνούν τα διακόσια χρόνια παράδοσης
JTeam
29 Μαΐου 2025

Ένα φεστιβάλ πασπαλισμένο με μνήμες, λουκουμάκια και ανθρώπους που υμνούν τα γλυκά, κλασικά και μοντέρνα
Οι άνθρωποι της Σύρου μέσα από τη λέσχη γαστρονομίας και τους φίλους γαστρονομίας διοργανώνουν ένα από τα πιο γλυκά φεστιβάλ που έχουμε ακούσει. Για δύο ημέρες, 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου η Ερμούπολη, η Πλατεία Μιαούλη και ολόκληρο το νησί θα μοσχοβολήσει ζάχαρη άχνη και θα δροσιστεί με τις πιο ιδιαίτερες γεύσεις παγωτού.
H δράση ξεκινάει από νωρίς την Παρασκευή σε ένα από τα πιο δημοφιλή τζελάτο, το Django του Κωνσταντίνου Καρακατσάνη, που κλείνει φέτος είκοσι χρόνια δημιουργίας. Άνοιξε το 2005 και αφού μάγεψε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού, απέκτησε viral αδελφάκι στο Κουκάκι.
Διάβαστε τη συνέχεια στο Reader.gr