UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Μια νέα εκστρατεία για τον "Καρκίνο του Μαστού"


22 Μαρτίου 2013

FTBC_banner_diagonismos_300x250_2.jpg
Για το κοινό καλό μια νέα πρόκληση. 

Έχεις φορέσει το διάσημο μπλουζάκι με σήμα τον «Στόχο». Με αυτή σου την ενέργεια συμμετείχες κι εσύ στην πιο γνωστή καμπάνια ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, ενώ παράλληλα ενίσχυσες οικονομικά την προσπάθεια αυτή. Η εκστρατεία «Η Μόδα Βάζει Στόχο τον Καρκίνο του Στήθους» έχει σταθεί στις γυναίκες Ελληνίδες τα τελευταία 11 χρόνια παραχωρώντας σε 14.000 από αυτές τη δυνατότητα δωρεάν προληπτικών εξετάσεων και σε πολλές ακόμα χιλιάδες την ενημέρωση για την πρόληψη της ασθένειας. Όλα αυτά ήταν εφικτά χάρη στην πολύτιμη συνεργασία όλων.

Μια νέα εκστρατεία ξεκινά σήμερα. Η ενέργεια ονομάζεται "Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο" και ο  στόχος είναι να οργανώσει μια γιορτή για τον ίδιο σκοπό.

Μην περιμένεις, δήλωσε συμμετοχή σήμερα στο διαγωνισμό «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο». Κέρδισε πλούσια δώρα: Εντοιχιζόμενο φούρνο και αυτόνομες εστίες Pitsos, πολύτιμο δαχτυλίδι από τον Οίκο Φανουράκη και super έκπληξη: η chef Ντίνα Νικολάου να μαγειρέψει για σένα και τους φίλους σου στο χώρο σου.

Η διαδικασία είναι απλή. Βάλε όλη τη φαντασία και την τέχνη σου για να οργανώσεις μια πετυχημένη γιορτή, ένα τραπέζι για τους φίλους σου. Πάρε τηλέφωνο, δήλωσε πότε είναι το πάρτι και εμείς σου στέλνουμε ενημερωτικό υλικό και ένα δώρο για σένα, την οικοδέσποινα.

Στη συνέχεια προτείνεις στους καλεσμένους να βάλουν ένα συμβολικό ποσό στον ειδικό κουμπαρά, τον οποίο μας στέλνεις πίσω. Έτσι λαμβάνεις μέρος στο διαγωνισμό, ενώ παράλληλα κάνεις μια καλή πράξη, βοηθάς να κάνουμε το Κέντρο Πρόληψης στο Σύνταγμα πραγματικότητα.

Πάρε μας τηλέφωνο: 210 3606430, 210 3614488 ή μπες στο www.ftbc.gr «Γίνε Οικοδέσποινα με Στόχο».