UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Η Στοά Σπυρομήλιου του CityLink φωταγωγήθηκε ροζ


31 Οκτωβρίου 2013

Συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estée Lauder Companies.

Εχθές έκλεισε ο Μήνας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού Με μια εντυπωσιακή φωταγώγηση της Στοάς Σπυρομήλιου στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού, που διεξάγει παγκοσμίως η Estée Lauder κάθε Οκτώβριο.

H πρωτοβουλία Φωταγώγησης κτιρίων-οροσήμων ανά τον κόσμο από τον όμιλο Estée Lauder, έχει ως στόχο να υπενθυμίσει με έναν πρωτότυπο τρόπο στο κοινό ότι ο προληπτικός έλεγχος σώζει ζωές.

Η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς & Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, κυρία Σοφία Στάικου, φωταγώγησε αυτό το ιδιαίτερο σημείο της πόλης των Αθηνών που συνδέει την Αθήνα του χθες με του σήμερα. Το εντυπωσιακό έργο τέχνης της οροφής της Στοάς –που αποτελεί το μεγαλύτερο υπαίθριο έργο στην Ελλάδα –θα παραμείνει φωταγωγημένο και κατά τις πρώτες ημέρες του Νοέμβρη, αποτελώντας το σύμβολο της Πρόληψης και της Έγκαιρης Διάγνωσης για τη χώρα μας.

PAN_0323_RET

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση της φωταγώγησης ανέλαβε το CityLink, ενώ την υποστήριξη της βραδιάς είχε το πολυκατάστημα attica.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.