UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Ένα χριστουγεννιάτικο bazaar με αγάπη


28 Νοεμβρίου 2013

bazaar.jpg

Tην Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου παιδιά, γονείς, απόφοιτοι και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων Κωστέα-Γείτονα υποδέχονται τις φετινές γιορτές.

Στα πλαίσια της κοινωνικής ευαισθητοποίησης μαθητών και προσωπικού και της δράσης του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων συγκεντρώνονται κουβέρτες, sleeping bags και fleece για τους άστεγους ανθρώπους της Αθήνας στηρίζοντας την ΜΚΟ "Ο Πλησίον", μαζεύονται καινούργια ή χρησιμοποιημένα (σε καλή κατάσταση) παιχνίδια για τα παιδιά του παιδικού χωριού SOS στη Βάρη, μαγειρεύονται από τις μαμάδες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και συγκεντρώνονται καινούργια ή χρησιμοποιημένα (σε καλή κατάσταση) ρούχα, βιβλία και χριστουγεννιάτικα αντικείμενα για να διατεθούν στο Bazaar.

Τα έσοδα από την πώληση των ειδών του Bazaar θα διατεθούν στην Εστία, Κέντρο Κοινωνικής Φροντίδας Παιδιών με Νοητική Υστέρηση και στο Ταμείο Αρωγής & Υποτροφιών.

Από τις 10.00 το πρωί το campus των ΕΚΓ θα φιλοξενεί εργαστήρια χειροτεχνίας, κατασκευών, και ζαχαροπλαστικής, χορωδίες και μουσικές μπάντες, θεατρική παράσταση, εκπλήξεις και δώρα από τον γνωστό...άγιο των ημερών και μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα γλυκά, μαρμελάδες, λικέρ, αρωματικά ξίδια, κρασιά, χειροποίητα φυτικά σαπούνια και καλλυντικά, σοκολατάκια και cookies σε γιορτινές συσκευασίες, παιχνίδια και βιβλία, κοσμήματα, διακοσμητικά, γούρια, στεφάνια και κεριά για τα δώρα μικρών και μεγάλων!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα στο 210 6030411 www.cgs.gr Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.