UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Ένα Family Street Party για τις μονογονεϊκές οικογένειες


11 Απριλίου 2014

fanta_red_cross

Από τη Fanta και τις 4moms.gr σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Οι μαμάδες του 4moms.gr σε συνεργασία με τη Fanta στηρίζουν το πρόγραμμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις μονογονεϊκές οικογένειες και διοργανώνουν ένα Family Street Party, την Κυριακή 13 Απριλίου.

Δραστηριότητες για όλα τα γούστα θα κάνουν μικρούς και μεγάλους να περάσουν ευχάριστα. Μουσικά παιχνίδια, κατασκευές, ζογκλέρ, θεατρικό παιχνίδι, λιχουδιές από τις καλύτερες food bloggers αλλά και πολλές ακόμη εκπλήξεις μας περιμένουν όλους, μικρούς μεγάλους. Τα παιδιά θα παίξουν και θα ζωγραφίσουν με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών του προγράμματος Gymboree, ενώ με την καθοδήγηση των ειδικών του AC Workshop θα φτιάξουν πασχαλινές χειροτεχνίες με αυγοθήκες και κάρτες. Επιπλέον, οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα ποδήλατα ισορροπίας strider αλλά και να διδαχθούν παιδική yoga.

Οι Food for Good θα έχουν φροντίσει να μην πεινάσει κανείς αφού γλυκές και αλμυρές λιχουδιές καθώς και δροσερή Fanta θα είναι διαθέσιμα σε όλους.

Το party όμως δε σταματά εκεί αφού και οι μαμάδες θα έχουν την ευκαιρία να αναβιώσουν τα παιδικά τους χρόνια παίζοντας με τα παιδιά παιχνίδια, που έπαιζαν μικρές.

Με φαγητό, μουσική και πολύ παιχνίδι από τις 11:00 μέχρι τις 15:00, στην οδό Παναγίτσας στην Κηφισιά, σε ένα μεγάλο παιδότοπο μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να στηρίξουν την πρωτοβουλία της Fanta και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τις μονογονεϊκές οικογένειες.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς και όλες οι δραστηριότητες θα είναι δωρεάν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.