UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Εγγραφείτε στον Μαραθώνιο Αθήνας με τον Δεσμό


19 Μαΐου 2014

O Δεσμός σας προσκαλεί να τρέξετε για καλό σκοπό την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014 στον Μαραθώνιο της Αθήνας τον Αυθεντικό.

Σε συνέχεια της πολύ επιτυχημένης συμμετοχής της ομάδας του Δεσμού στην περσινή διοργάνωση, που κατέταξε τον Δεσμό ως 18η πολυπληθέστερη ομάδα όλου του Μαραθωνίου, φέτος ο Δεσμός έχει την τιμή να έχει επιλεγεί ως ένας από τους επτά επίσημους συνεργαζόμενους μη κερδοσκοπικούς φορείς του αγώνα στην φετινή διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας του Αυθεντικού!

Ο Δεσμός από τον πρώτο χρόνο της λειτουργίας του το 2012, με πίστη πως οι αξίες του εθελοντισμού και του αθλητισμού είναι άρρηκτα συνδεδεμένες συμμετείχε στον 30ο Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας με ομάδα 100 συμμετεχόντων. Eγγραφείτε τώρα με την ομάδα του Δεσμού στα 5 & 10 χλμ. συμπληρώνοντας την φόρμα εγγραφής που θα βρείτε εδώ.

Ο Δεσμός μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να προσφέρει εξοπλισμό και αναλώσιμα στα νησιά της Άγονης Γραμμής του Αιγαίου, με έμφαση στα σχολεία, χάρη στη γενναιόδωρη δωρεά ζευγαριού που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του. Η αρχή έγινε με την εγκατάσταση Παιδικής Χαράς στην Αιγιάλη Αμοργού, με τη συνεργασία της Ομάδας Αιγαίου στα πλαίσια της πραγματοποίησης του 20ου Διάπλου της. Το πρόγραμμα “Δεσμός για τα Σχολεία – Άγονη Γραμμή” εκτιμάται ότι θα ωφελήσει 25 σχολεία σε 10 νησιά της Άγονης Γραμμής. 

Ακόμα, ο Δεσμός πρόσφερε ζεστασιά τον χειμώνα του 2013-2014 με 1.389 επωφελούμενους σε όλη την Ελλάδα. Χάρη στην δική σας προσφορά, ο Δεσμός κατάφερε να ανεφοδιάσει 23 φορείς και σχολεία σε όλη την Ελλάδα, "ζεσταίνοντας" 1.389 συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη με 26.610 λίτρα πετρελαίου θέρμανσης.

Είναι μόνο από αυτά που έχει καταφέρει ο Δεσμός τον τελευταίο καιρό. Αν θέλετε να ενημερωθείτε για τις δράσεις τους και να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά μ΄αυτές μπορείτε να δείτε εδώ.

Για να μπορεί ο Δεσμός να συνεχίσει να αναπτύσσει το κοινωφελές του έργο - στηρίζοντας μέχρι σήμερα πάνω από 200.000 συνανθρώπους μας με αγαθά αξίας πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ καλύπτοντας πραγματικές ανάγκες φορέων - χρειάζεται και τη δική σας πολύτιμη στήριξη. Εάν θέλετε να γίνετε φίλος του Δεσμού ή να ενισχύσετε τον Δεσμό, δείτε εδώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.