UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Μία αριστουργηματική μουσικοχορευτική παράσταση


30 Οκτωβρίου 2014

Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14η Νοεμβρίου 2014 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Μια επιμελημένη παράσταση με 60 συντελεστές επί σκηνής, σπάνιες φορεσιές και κοσμήματα έως και 100 ετών σε μια στράτευση των μεγαλυτέρων καλλιτεχνών της Ηπείρου, θα έχει την δυνατότητα να παρακολουθήσει το Αθηναϊκό κοινό στα πλαίσια με πρωτοβουλία του Συλλόγου Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών για τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων και Μεταμοσχεύσεων στις (28 Οκτωβρίου) και της Πανελλήνιας Ημέρα Δωρεάς Οργάνων & Ιστων, (1η Νοεμβρίου ).

Μια συμβολική κίνηση όχι μόνο για τη μοναδικότητα στους ήχους των Ηπειρώτων αλλά και για την γενναιοδωρία τους, τον ανθρωπισμό , την έφεση στις τέχνες και τα γράμματα αλλά και τις μεγάλες δωρεές προς τους συνανθρώπους και την πατρίδα. Μεγάλοι ευεργέτες οι Ηπειρώτες, και από την Ήπειρο μπορεί να σταλεί το μήνυμα για την δωρεά οργάνων και την διάσωση συνανθρώπων μας. Παρόντες αναμένονται σύσσωμοι όλοι οι «μεγάλοι Ηπειρώτες» καλλιτέχνες, πνευματικοί, επιστήμονες, επιχειρηματίες και πολιτικοί.

unnamed (1)

Η πρόεδρος του συλλόγου η κυρία Ιωάννα Λεβαντή είναι η πρώτη και μακροβιότερη Ελληνίδα (25 χρόνια) που επεβλήθη σε επέμβαση μεταμόσχευσης καρδιάς και μεταφέρει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για όλους μας. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν στο Σύλλογο Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών-ΣΥΒΑΚΑΠΑ για τους σκοπούς του.

Ένα ηχηρό μήνυμα για τον συνάνθρωπο μια μεγάλη καλλιτεχνική εκδήλωση το κάλεσμα των Ηπειρωτών που για μια ακόμη φορά θα δια τρανώσουν ότι οι Ηπειρώτες πέραν του ότι είναι «πρώτοι, στα άρματα στα γρόσια & στα γράμματα» διακρίνονται για την ευεργεσία τους για το συνάνθρωπο.