UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

H Coca-Cola στο TEDxAthens 2014


23 Δεκεμβρίου 2014

Η Coca-Cola στήριξε για τρίτη συνεχή χρονιά το TEDxAthens, το παγκοσμίως γνωστό συνέδριο για την Καινοτομία, τη Δημιουργικότητα και τις Ιδέες, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 15 Νοεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Φέτος η Coca-Cola υποδέχτηκε το κοινό στο “Lets Eat TogetherCorner, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο που παρέπεμπε σε ένα μεγάλο οικογενειακό τραπέζι. Εκεί, οι επισκέπτες του είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν νόστιμα εδέσματα, να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ομιλίες της κεντρικής αίθουσας και να γνωρίσουν από κοντά κορυφαίους ομιλητές της διοργάνωσης.

unnamed (5)Η προωθητική ομάδα της Coca-Cola

Όταν βρισκόμαστε στο ίδιο τραπέζι με αγαπημένα άτομα, γινόμαστε πιο χαρούμενοι και μπορούμε να σχεδιάσουμε με αισιοδοξία ένα καλύτερο αύριο. Για το λόγο αυτό, η Coca-Cola δημιούργησε το “Let’s Eat Together” Corner στον 4ο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Μέσα σε αυτόν τον φιλόξενο χώρο το κοινό του TEDxAthens γεύθηκε υπέροχα πιάτα και άφθονη, παγωμένη Coca-Cola. Όλα αυτά, χωρίς να χαθεί τίποτα από τη δράση στην κεντρική αίθουσα, αφού οι οθόνες που είχαν τοποθετηθεί στο χώρο αναμετέδιδαν ζωντανά τις ομιλίες στο Αμφιθέατρο. Επιπλέον, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Don Dodge, Dean Johnson και Faraz Warsi, φετινούς ομιλητές του TEDxAthens, οι οποίοι επισκέφθηκαν το Corner της Coca-Cola, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με το κοινό.

unnamed (6)Ο κύριος Faraz Warsi, φετινός ομιλητής του TEDxAthens, στο Corner της Coca-Cola

Με κεντρικό θέμα τα «Συμπεράσματα / Conclusions», το TEDxAthens μας υπενθύμισε πως ήρθε η στιγμή να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα, να εκτιμήσουμε τη μέχρι τώρα πορεία μας και να σχεδιάσουμε τους δρόμους του αύριο, δίνοντας το έναυσμα για μια νέα αρχή, απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις και τα λάθη του παρελθόντος και γεμάτη αισιοδοξία. Έτσι λοιπόν η φετινή θεματική της διοργάνωσης ενσάρκωσε με τον καλύτερο τρόπο την καμπάνια της Coca-Cola «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο», που εδώ και τρία χρόνια σκοπό έχει να εμπνεύσει σε όλους μας την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

unnamed (7)

Ο κύριος Dean Johnson, φετινός ομιλητής του TEDxAthens, στο corner της Coca-Cola