UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Οι Σπέτσες φιλοξένησαν ένα ακόμη επιτυχημένο Tweed Run


21 Απριλίου 2016

Λίγο μετά τις επτά όλοι συγκεντρώθηκαν και πάλι στο lobby του Poseidonion Grand Hotel για το vintage beauty pageant. Κομψές γυναικείες και αντρικές παρουσίες κέντρισαν τα βλέμματα της κριτικής επιτροπής που αποτελούνταν από τη Λυδία Ζάνη PR & Marketing Manager της Notos COM, τη Δήμητρα Μπίκου Head of MINI Marketing του BMW Group Hellas, την Ελένη Στασινοπούλου Web Editor in Chief του Madame Figaro, τον Χάρη Ντάβλα γνωστό blogger, τον Παναγιώτη Γρηγορίου ιδιοκτήτη του 1900 The Barber Shop και τον Πάνο Ρήγα Creative Director και Marshall του Tweed Run.

Την απονομή των βραβείων για την “Καλύτερη Ενδυμασία Ανδρών” και “Καλύτερη Ενδυμασία Γυναικών” ακολούθησε cocktail party, με τους Johnny Vavouras & The Cadillacs να δίνουν τον ρυθμό σε ένα πάρτι που γέμισε γέλια και rock’n’roll φιγούρες το Ποσειδώνιο.

Ο επίλογος του 3ου Tweed Run γράφτηκε την Κυριακή με το Tweed Run Brunch στη θρυλική βεράντα του Poseidonion Grand Hotel, αλλά και τα Bike Trials στην Πλατεία Ποσειδωνίου και το Κυνήγι Θησαυρού. Οι tweeders, αφού αντεπεξήλθαν με επιτυχία στις δοκιμασίες ποδήλατου, γύρισαν όλο το νησί για να ανακαλύψουν τα στοιχεία που θα τους οδηγούσαν στον μεγάλο θησαυρό. Οι νικητές βραβεύθηκαν μέσα σε κλίμα χαράς και πειραγμάτων στην Πλατεία Ποσειδωνίου.

 Ο Αντώνης Βορδώνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Poseidonion Grand Hotel, δήλωσε:

"Η τρίτη διοργάνωση του Tweed Run επιβεβαιώνει την απόφασή μας να φέρουμε αυτό το ξεχωριστό event στις Σπέτσες. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου από όλη τη χώρα και η αγάπη με την οποία οι Σπετσιώτες έχουν αγκαλιάσει το event μας γεμίζει χαρά και επισημαίνει το πόσο αυτό ταιριάζει στον χαρακτήρα του νησιού και του ξενοδοχείου. Είναι χαρά και τιμή μας να διοργανώνουμε εκδηλώσεις που προσφέρουν στον τόπο μας και αναδεικνύουν τον κοσμοπολίτικο χαρακτήρα των Σπετσών, ενώ παράλληλα μας υπενθυμίζουν πόσο αναγκαίο είναι να παραμένουμε αρωγοί σε οτιδήποτε προάγει τα ιδεώδη και τις άξιες που ανέκαθεν στήριζε και εκπροσωπούσε το Ποσειδώνιο".