UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Η πρώην "Μις Τουρισμός" ψαρεύει για όσους έχουν ανάγκη


7 Ιουλίου 2016

12359909_10153257244426700_5257698415797601306_n.jpg

Η Κατερίνα Τοπούζογλου βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας από το 1993, όταν κέρδισε τον τίτλο «Μις Τουρισμός '93». Στα χρόνια που πέρασαν ασχολήθηκε με επιτυχία με το χώρο του μόντελινγκ και με την παρουσίαση στην ιδιωτική τηλεόραση.

Πλέον η Κατερίνα έχει κάνει στροφή στην καριέρα της και ασχολείται με εντελώς διαφορετικά πράγματα. Ένα από αυτά είναι ότι φοράει τη στολή του δύτη και πιάνει ψάρια, τα οποία όμως δεν κρατάει για εκείνη, αλλά τα δίνει σε ανθρώπους που έχουν πραγματική ανάγκη. Η φιλανθρωπία είναι μέρος της ζωής της, εξάλλου δεν είναι τυχαίο που έχει βραβευτεί από την διεθνής οργάνωση «Diving for a cause», μια φιλανθρωπική οργάνωση η οποία αποτελείται από δύτες με αθλητικές επιδόσεις από όλο τον κόσμο. Τα μέλη της οργάνωσης, ένα εκ των οποίων είναι και η Κατερινα, ταξιδεύουν σε διάφορες χώρες και προσφέρουν εθελοντικές εργασίες, όπως ο καθαρισμός των παραλιών, των δρόμων και φυσικά προσφέρουν τα ψάρια που πιάνουν για τη σίτιση απόρων.

Όμως το έργο της Κατερίνας δεν σταματάει εδώ, αφού διοργανώνει δωρεάν σεμινάρια στο αγαπημένο της νησί τη Μύκονο και σε όλη την Ελλάδα, όπου επισκέπτεται τα σχολεία, ώστε να ενημερώσει τόσο τους μαθητές όσο και τους ενήλικες για την προστασία των καρχαριών, του θαλάσσιου οικοσυστήματος και για τους υποβρύχιους καθαρισμούς.

Επίσης, η Κατερίνα είναι αθλήτρια στην ελεύθερη κατάδυση και στο αγωνιστικό ψαροντούφεκο  με πολλές διακρίσεις και μας κάνει περήφανους αφού έχει διακριθεί ανάμεσα στις 10 καλύτερες αθλήτριες του κόσμου. Και πρόσφατα πήρε την τρίτη θέση ανάμεσα σε 9 συμμετοχές στο 1ο διεθνές open ψαροτούφεκου γυναικών που διεξήχθη στο Portocolom της Mallorca.

Όμως η Ελληνίδα καλλονή δεν κολυμπάει μόνο με τα μικρά και αθώα ψάρια, αλλά έχει βρεθεί πολλές φορές ανάμεσα σε καρχαρίες, τους οποίους προστατεύει και λατρεύει. Τα παρακάτω βίντεο που θα δείτε είναι ένα μικρό δείγμα για το τι ακριβώς κάνει η Κατερίνα. 

https://youtu.be/HqIBsdR5Ccs https://youtu.be/Yaj6W2-PkV0 More info: Facebook page