UPDATE ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ

Φέτος τα Χριστούγεννα αγοράζουμε τις καρδιές αλληλεγγύης και στηρίζουμε το έργο του «Συνεργώ Κοινωνικά»


11 Δεκεμβρίου 2017

pexels-photo-23612938460.jpeg

Και επειδή την περίοδο των Χριστουγέννων οι περισσότεροι ψάχνουμε το ιδανικό δώρο για να χαρίσουμε στον εαυτό μας ή στα αγαπημένα μας πρόσωπα, όταν αυτό έχει και κοινωνικό σκοπό αποκτάει ένα βαθύτερο νόημα. Γι αυτό λοιπόν αν θέλετε να στηρίξετε όσους το έχουν ανάγκη αγοράστε από το Pharmacy295 τις καρδιές αλληλεγγύης και βοηθήστε τον κοινωνικό συνεταιρισμό «Συνεργώ Κοινωνικά».

Το Pharmacy295 για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει το έργο του «Συνεργώ Κοινωνικά» και σας καλεί να υποστηρίξετε αυτή την προσπάθεια. Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνεργώ Κοινωνικά» προσφέρει ευκαιρίες ποιοτικής και επίσημης απασχόλησης σε γυναίκες από ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και μειονότητες στην Θράκη και την Ξάνθη. Δημιουργήθηκε με την επιστημονική αρωγή του Ινστιτούτου Κοινωνικής Οικονομίας και έχει ξεχωρίσει για τις αξιόλογες συνεργασίες με φημισμένες ελληνικές εταιρείες, όπως η COCO-MAT.

Οι υφασμάτινες καρδιές αλληλεγγύης φτιάχνονται από ρετάλια υφασμάτων που προορίζονται για ανακύκλωση, στο εργοστάσιο της εταιρίας COCO-MAT, στην Ξάνθη και ράβονται από την ομάδα του «Συνεργώ Κοινωνικά». Στα πλαίσια της συνεργασίας με το pharmacy295.gr, δημιουργήθηκαν καρδιές με τυπωμένα μηνύματα για την αγάπη και την ελπίδα. Όλο το κέρδος από τις πωλήσεις τους, θα καταβληθεί στην Συνεταιριστική Επιχείρηση «Συνεργώ Κοινωνικά».

Οι καρδιές αλληλεγγύης μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν μπρελόκ και διακοσμητικά - ενώ μια υπέροχη ιδέα, λόγω των ημερών, είναι η χρήση τους σαν στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

Τα χρώματα που διατίθενται είναι:

  • Κόκκινο
  • Γαλάζιο
  • Πράσινο
  • Πορτοκαλί
  • Μαύρο
  • Καφέ

Τα μηνύματα σε κάθε χρώμα είναι τυχαία. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα: Μοιράσου την καρδιά / Keep love in your heart / Η καρδιά της αλληλεγγύης / Οι κλωστές της ελπίδας.

Φέτος μη ξεχάσετε να βάλετε στο Χριστουγεννιάτικο καλάθι σας τις καρδιές αλληλεγγύης.

Και φυσικά όσοι κατέχουν τη secret club έχουν έκπτωση 5 ευρώ για αγορές από 100 ευρώ και πάνω.