UPDATE CITY BLOGGING

Hot Design spots που αξίζει να ανακαλύψετε!


4 Σεπτεμβρίου 2014

Από την Δήμητρα Τζαρέλα.

Από την Αττική μέχρι τη Μύκονο.. ταξιδέψτε στον υπέροχο κόσμο του design και της υψηλής αισθητικής.

Κάντε την πρώτη στάση στο BY DESIGN, στο εμπορικό κέντρο του Χαλανδρίου στα Βόρεια προάστια της Αθήνας!

BY DESIGN

Τα καινοτόμα αρχιτεκτονικά υλικά, υφάσματα, ταπετσαρίες τοίχου, δάπεδα, μοκέτες, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, φωτιστικά, αντικείμενα design, έργα τέχνης, πολυτελή λευκά είδη, καθώς και τα τελευταίας τεχνολογίας στρώματα Simmons δημιουργούν ένα μοναδικό και σύγχρονο περιβάλλον για κάθε απαίτηση το οποίο αξίζει να ανακαλύψετε στο νέο design spot της Αθήνας. Σε συνεργασία με αρχιτέκτονες και διακοσμητές παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και ιδέες καλύπτοντας τη λειτουργικότητα και την αισθητική του χώρους σας. Θα βρείτε τα δημοφιλή brands επίπλων Andreu World, Nube, Grassoler, τις ταπετσαρίες Arte, Omexco, Wall &Deco, τα υφάσματα Van Den Acker, Sekers, Wemyss και τις ιδιαίτερες κατασκευές φωτισμού Molo design.

More info: Χαϊμαντά 24, Χαλάνδρι, Τηλ: 210 6810107.

Η επόμενη στάση σας αξίζει να γίνει στο Love.it στη Λεοφώρο Μεσογείων στην Αγία Παρασκευή!

LOVE IT Η επόμενη στάση σας αξίζει να γίνει σε ένα secret hot spot στην Αγία Παρασκευή, τo Love.it! Πρόκειται για έναν ενδιαφέροντα χώρο εμπνευσμένο από την τέχνη, το design, την αρχιτεκτονική και τη μόδα. Η βασική ιδέα αυτού του design spot είναι να ενώσει διαφορετικές πτυχές στο lifestyle μας με έναν μοναδικό κι ομοιόμορφο τρόπο. Συγκεντρώνοντας τα πιο ξεχωριστά και ποιοτικά στοιχεία θέλει να δημιουργήσει έναν τρόπο ζωής με άποψη, στιλ και χαρακτήρα. Θα βρείτε μια απίθανη συλλογή από fashion items όπως custom παπούτσια TOMS ζωγραφιστά στο χέρι από Έλληνες ζωγράφους και συλλογές ρούχων μέχρι προϊόντα Design όπως έπιπλα και φωτιστικά από Ιταλικούς οίκους. Κι όλα αυτά σε έναν industrial χώρο με άκρως μοντέρνα αισθητική! Μου άρεσε η φιλοσοφία και η ομάδα των 5 του Love.it, αλλά και ο Charlie, το Labrador-μασκότ του μαγαζιού.

More info: Λεωφόρος Μεσογείων 481, Τηλ. 210 6084853.

Κι επειδή ακόμη βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή διάθεση, μία απόδραση στη Μύκονο και στον υπέροχο χώρο Maison Boutique είναι ό,τι χρειαζόμαστε!

maison2

Έναν πρωτότυπο χώρο δια χειρός Γιώργου Κακουλίδη θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε οι επισκέπτες της Μυκόνου. Παρουσιάζοντας νέα αισθητική στα έπιπλα και είδη οικιακής χρήσης αποτελεί μία πρόταση για εσάς που αναζητάτε την ηρεμία, τις funny αναφορές αλλά και το αριστοκρατικό στιλ για το σπίτι ή τον επαγγελματικό χώρο σας. Θα βρείτε έπιπλα σχεδιασμένα για την καθημερινή πολυτέλεια χαλάρωσης, πρωτότυπα διακοσμητικά αντικείμενα, κατασκευές φωτισμού καθώς και επένδυση πατώματος για το χώρο σας. Μην παραλείψετε να αξιοποιήσετε τις εξατομικευμένες συμβουλές για τη διακόσμηση του χώρους σας από έμπειρους interior designers καθώς και τις υπηρεσίες ανακαίνισης από καταξιωμένη ομάδα ή τις tailor made κατασκευές.

More info: Maison Boutique Mykonos Τηλ. 22890 79714, Maison Boutique Athens Τηλ. 6943992220.

[gallery-375953] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.