UPDATE CITY BLOGGING

Athens Clue: κάντε κάτι "μυστήριο" στον ελεύθερο σας χρόνο


16 Ιανουαρίου 2015

14L1012895.jpg

Εάν βλέπετε μανιωδώς αστυνομικές ταινίες ή σειρές δράσης, αν στις απόκριες το αγαπημένο σας κουστούμι είναι αυτό του Michael Scofield ή της Miss Marple, εάν διαβάζετε αστυνομικά και βρίσκετε τον δολοφόνο πριν ακόμη κάνει το έγκλημα, τότε την επόμενη φορά που θα έχετε ελεύθερο χρόνο, υπάρχει ένα μέρος κατάλληλο για εσάς και τους "ομοαίματους" φίλους σας.

Το Athens Clue είναι το πιο πρωτότυπο και διασκεδαστικό παιχνίδι απόδρασης στην πόλη. Οι κανόνες έχουν ως εξής: μαζεύεστε από 3 έως 5 άτομα, διαλέγετε δωμάτιο είτε στο Σύνταγμα είτε στη Διοχάρους (πίσω από το Hilton) και εισέρχεστε. Θα βρεθείτε λοιπόν, κλειδωμένοι και από την πρώτη στιγμή θα συλλέγετε στοιχεία και θα κληθείτε να λύσετε γρίφους κι αινίγματα για να καταφέρετε να αποδράσετε.

athens clue

Στο Athens Clue δεν είναι τόσο εύκολο να πάει κανείς, η επίσκεψή σας θα είναι αποτέλεσμα προγραμματισμού. Οι παρέες συρρέουν και πρέπει να φροντίσετε να κάνετε εγκαίρως μια κράτηση. Βρίσκεται στην πρώτη θέση των πραγμάτων που πρέπει να κάνει ένας ξένος που θα επισκεφθεί την Αθήνα σύμφωνα με το Τrip Advisor και δεν είναι λίγοι αυτοί που πάνε και ξαναπάνε μέχρι να ξεκλειδώσουν και τα 10 δωμάτια.