UPDATE CITY BLOGGING

"Χορταστικό" brainstorming στο γραφείο


5 Φεβρουαρίου 2015

Οι πιο ωραίες ιδέες προκύπτουν πάντα αβίαστα γι’ αυτό το τελευταίο brainstorming του Jenny.gr πραγματοποιήθηκε με μία πιο χαλαρή διάθεση. Κι αφού η προγραμματισμένη ώρα ήταν μεσημεριανή το φαγητό ήταν απαραίτητο. Όλες συμφωνήσαμε ότι είχαμε όρεξη για μία διαφορετική γεύση αυτή τη φορά κι έτσι καταλήξαμε να παραγγείλουμε τα αγαπημένα μας πιάτα από το Yoko αλλά και να δοκιμάσουμε τις νέες του προτάσεις. Chopsticks και κουτάλια ανά χείρας λοιπόν κι όλα γίνονται πιο εύκολα!

Μάκι, νικγκίρι, σούπες, σαλάτες και νουντλς... ετοιμάζονται κάθε λεπτό για να επιλεχθούν από τους λάτρεις αλλά και μη υποψιασμένους, καινούργιους θαυμαστές της γιαπωνέζικης κουζίνας στο νέο, hot σημείο του Κολωνακίου που ακούει στο όνομα YOKO SUSHI & BENTO.

yoko1 (2)

Το μάτι των περαστικών που ανεβοκατεβαίνει την Πατριάρχου Ιωακείμ το έχει ήδη εντοπίσει, καθώς τα διακριτικά τραπεζάκια και οι ξύλινες γιαπωνέζικες ομπρέλες αποκαλύπτουν τι κρύβεται στα έγκατα του νέου design χώρου που φιλοξενεί γεύσεις από τζίντζερ, σόγια, φρέσκο ψάρι αλλά και ζεστά πιάτα... σε πολύ φιλικές τιμές. Επίσης με το νέο σημείο πώλησης Yoko στους Αμπελοκήπους μεγαλώνει η ακτίνα εξυπηρέτησης του Delivery, καλύπτοντας πλέον όλο το κέντρο της Αθήνας καθώς επίσης από τη Φιλοθέη μέχρι το Μετς, Ηλύσια & Ζωγράφου.

yoko1 (6)

Η μεγάλη προσοχή της ομάδας YOKO στις πρώτες ύλες, η δυνατότητα παραγγελίας κάθε μέρα -καθώς το YOKO παραμένει ανοικτό μεσημέρι και βράδυ, το ευχάριστο περιβάλλον, το γρήγορο Delivery, και η value for money προσέγγιση του brand, το έχουν ήδη κάνει να ξεχωρίσει. Είναι το απόλυτο word of mouth μυστικό που ήδη εξαπλώνεται με ταχύτητα.

yoko1 (5)

Νέες γευστικές προτάσεις Yoko: 2 νέες σούπες είναι ιδανική επιλογή για το χειμώνα. - Carrot Ginger Soup: Βελουτέ σούπα με καρότο και ginger. Ελαφριά επιλογή, που χορταίνει χωρίς να βαραίνει. - Dynamite Beef Noodle Soup: Χορταστική πρόταση με μοσχάρι, σπανάκι, καρότο, noodles, και lemongrass.

Πρέπει οπωσδήποτε να τις δοκιμάσετε!

yoko1 (7)

Επίσης χορταστικές σαλάτες με μια μοναδική μυστική συνταγή μαριναρισμένου κοτόπουλου ή σολωμού και ελαφριά lime dressing.

yoko1 (9)

Πλούσια επιλογή Sushi σε Maki, Nigiri και Tartar. Προτάσεις ζεστών πάτων του σερβίρονται με ρύζι ή Noodles όπως «Κοτόπουλό Teriyaki”, “Σολωμός Teriyaki”, Noodles με λαχανικά ή κοτόπουλο και μια λαχταριστή “Ασιατική συνταγή με μοσχάρι και λαχανικά στο wok»

yoko1 (3)

Καταστήματα YOKO Sushi & Bento:

1. Dine in / Delivery / Take away Πατριάρχου Ιωακείμ 39, Κολωνάκι Τηλ. 210 3424654

2. Delivery / Take away Μεγάλου Σπηλαίου 21, Αμπελόκηποι Τηλ. 210 6466736

yoko1 (1)

Extra tip: Αν είστε κάτοχοι της premium κάρτας προνομίων Secret Club δοκιμάστε τις νέες γεύσεις του Yoko Sushi & Bento και χορτάστε με τα απολαυστικά του πιάτα με έκπτωση 10% σε αγορές πάνω από 15€.

card_final

Αποκτήστε την κάρτα και γίνετε μέλος του Secret Club εδώ.