UPDATE CITY BLOGGING

Coca-Cola Pop-Up Store: Γιατί έγινε ο πιο hot Χριστουγεννιάτικος προορισμός


18 Ιανουαρίου 2016

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Coca-Cola μοίρασε τη χαρά στο εντυπωσιακό Coca-Cola Pop-Up Store, που επέστρεψε πιο Χριστουγεννιάτικο από ποτέ. Από τις 18 έως τις 31 Δεκεμβρίου όλοι όσοι βρέθηκαν στο Coca-Cola Pop-Up Store στο Athens Metro Mall, στον Άγιο Δημήτριο έζησαν μια απολαυστική Χριστουγεννιάτικη εμπειρία με πολλές εκπλήξεις.

Συγκεκριμένα, πέρα από τα συλλεκτικά Coca-Cola αντικείμενα που μπορούσαν να αποκτήσουν αποκλειστικά στο Coca-Cola Pop-Up Store για εκείνους και τους αγαπημένους τους, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν άφθονη, παγωμένη Coca-Cola αλλά και να διακοσμήσουν τα ήδη χρησιμοποιημένα μπουκάλια με τη βοήθεια καλλιτεχνών στο 2nd Life Corner. Περισσότερα από 2.500 μπουκάλια διακοσμήθηκαν, δίνοντας τους έτσι μια δεύτερη ζωή.

Ανάμεσα στα highlights ήταν και οι επισκέψεις πολλών αγαπημένων καλλιτεχνών στο Coca-Cola Pop-Up Store, ενώ αξέχαστη έμεινε σε όλους και η επίσκεψη του κορυφαίου Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά, ο οποίος βρέθηκε εκεί για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές του, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

[gallery-544483]