UPDATE CITY BLOGGING

O Πέτρος Κωστόπουλος στο ΑΘΗΝΕΟ μας έμαθε τα μυστικά του τέλειου Βarbeque


4 Μαρτίου 2016

kostopoulos-bbq1-1-700x579.jpg

Επίτιμος καλεσμένος ο Πέτρος Κωστόπουλος, γνωστός και για τη μεγάλη του αγάπη για τη μαγειρική και το κρέας, ο οποίος μοιράστηκε τα μυστικά της σωστής προετοιμασίας και του σωστού ψησίματος του κρέατος, έτσι όπως εκείνος  κάνει για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Η χαλαρή διάθεση, ο ζεστός χώρος του ΑΘΗΝΕΟ και φυσικά η μεγάλη ποικιλία από μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας που συνοδεύουν εξαιρετικά το κρέας συνδυάστηκαν άψογα με τα«μαγειρικά» μυστικά του Πέτρου Κωστόπουλου, ο οποίος έδειξε στους προσκεκλημένους πώς να επιλέγουν τα καλύτερα κομμάτια στο κρέας, ποια υλικά μπορεί να απογειώσουν μια μαρινάδα και ποιες sauces μπορούν να κάνουν ένα πιάτο αξέχαστο! Δεν παρέλειψε επίσης να προτείνει τη σαλάτα που εκείνος προτιμά, βάζοντας τη δική του πινελιά ενώ στο τέλος μοιράστηκε φυσικά  την αγαπημένη του συνταγή για πατάτες τηγανιτές που όπως όλοι ξέρουμε, δεν λείπουν ποτέ από το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης.

Η βραδιά έκλεισε με πολλές ερωτήσεις για… περισσότερα tips και  πολλά τσουγκρίσματα με τις χειροποίητες  μπίρες που παράγονται στα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ. Όλοι οι καλεσμένοι ανανέωσαν το ραντεβού για του χρόνου την Τσικνοπέμπτη για περισσότερες ιδέες αλλά και για τις επόμενες δράσεις που θα γίνουν στο ΑΘΗΝΕΟ.

Στα καζάνια του ΑΘΗΝΕΟ ρέουν μπίρες lager, με προσθήκη εκλεκτών τοπικών προϊόντων και Ale διαφόρων ειδών, με πλούσια αρώματα και έντονες γεύσεις και είναι διαθέσιμες μόνο σε βαρέλι 20 λίτρων. Οι μπίρες του ΑΘΗΝΕΟ βγαίνουν σε μικρές παρτίδες, είναι διαθέσιμες μόνο σε επιλεγμένα σημεία στην Αθήνα και θα έχουν πολλές διαφορετικές ποικιλίες.

Το ΑΘΗΝΕΟ δημιουργεί μια  μπίρα για κάθε εποχή: Τέσσερις μπίρες κάθε χρονιά, η κάθε μια εμπνευσμένη από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε εποχής: Άνοιξη/Καλοκαίρι: ανοιχτόχρωμες, φρουτώδεις, δροσερές &  Φθινόπωρο/Χειμώνα: σκουρόχρωμες και έντονα αρωματικές.