UPDATE CITY BLOGGING

Οι Jennettes βγαίνουν για lunch break


4 Οκτωβρίου 2017

mg-7219.jpg

Εκείνη, λοιπόν την Τετάρτη, ακούστηκε η φανταστική ιδέα "τι λέτε να κάνουμε όλες μαζί lunch break;". Και εννοείται πως με δημοκρατικές διαδικασίες καταψηφίσαμε τη δουλειά και ρίξαμε ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα αυτή πρόταση...με λίγα λόγια είπαμε όλες "ναι". Επειδή όμως είμαστε πολλές και διαφορετικές και άλλα τρώει η μία, άλλα η θέλει η άλλη, αποφασίσαμε να πάμε στο Chicken Stories, στην πλατεία της Αγίας Παρασκευής, που είναι και δίπλα στο γραφείο (γιατί η επικαιρότητα τρέχει και μην ξαναπαντρευούν οι Jolie-Pitt και δεν προλάβουμε να το γράψουμε). Κοτόπουλο τρώμε όλες στο γραφείο...όλες εκτός από δύο, που είναι χορτοφάγοι, αλλά τσεκάραμε ότι και αυτές θα μπορούσαν να φάνε το κάτι που θέλουν, αφού στο Chicken Stories υπάρχουν και προτάσεις για vegetarians.

Μπήκαμε λοιπόν στα αυτοκινητά μας και σε χρόνο Φλας Γκόρντον, φτάσαμε στoν προορισμό μας. Η αλήθεια είναι πως νιώσαμε ξανά έφηβες όλες. Μία ο κόκκορας-μασκότ (που απ' ό,τι μάθαμε τον λένε Φανούρη) στους τοίχους, μία τα quotes που σου απενοχοποιούν την όρεξη (το να τρως καλάς όντως είναι θεΪκό) και τσουπ βρεθήκαμε να καθόμαστε σε ένα μεγάλο ξύλινο τραπέζι γεμάτο με chicken burgers, πατάτες τηγανιτές, σαλάτες, wraps και ένα bucket (για να μην ξεχνιόμαστε).

Στη μία άρεσε το Crispy Cheese, στην άλλη το caesar salad wrap και σε κάποια η Carolina BBQ Chicken Salad. Όλα γευστικά, μαλακά, μαγειρεμένα εκεινή τη στιγμή και από κοτόπουλου ελληνικό! Ακόμα και η δύο χορτοφάγοι της ομάδας, Νίκη και Τζουλιάνα, ικανοποίησαν το στομάχι τους με μπιφτέκια λαχανικών συνοδευόμενα από ρύζι με ψητά λαχανικά.

Και αφού φάγαμε εμείς καλά και η Αφροδίτη μας καλύτερα (μην την βλέπετε έτσι αδύνατη...τρώει), επιστρέψαμε στη δουλειά.

Την υπόσχεση όμως τη δώσαμε...Chicken Stories θα σου ξαναέρθουμε γιατί είσαι οικογενειακή υπόθεση και εμείς εδώ στο Jenny είμαστε μία οικογένεια!

Chicken Stories: Ηρώων Πολυτεχνείου 8, Πλατεία Αγ. Παρασκευής. Ώρες λειτουργίας: 11:00 - 01:00