UPDATE CITY BLOGGING

17 λόγοι που το φθινόπωρο μυρίζει αθηναϊκό κέντρο


27 Οκτωβρίου 2017

athens-cocktails-a-for-athens-26-1920x1000.jpg

Pairidaeza 
Παρνασσού 3, Πλατεία Καρύτση, τηλ: 2103210233

Όμορφο και ζεστό all-day cocktail bar στην πλατεία Καρύτση, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Η νέα cocktail list με συστατικά από την ελληνική φύση και η στροφή της κουζίνας τους σε Asian bar food έρχονται και παντρεύονται ιδανικά για μια εμπειρία γεύσης και ποιότητας που πρέπει να δοκιμάσεις. Για cocktail, καφέ, τσάι και νόστιμα finger food στην πιο όμορφη μπάρα του κέντρου που είναι must μετά από μια βόλτα στο φθινοπωρινό κέντρο της Αθήνας!

Key Bar 
Πραξιτέλους 37, τηλ: 2103230380

Καλή μουσική, ωραία ποτά και χαμηλός φωτισμός, όταν πέφτει η νύχτα είναι το κατάλληλο μέρος για χορό. Στα συν η hot Key pizza και το Mai Tai που προτείνουν, ταιριάζει ιδανικά με τα χρώματα του φθινοπώρου. Αξίζει να έρθει κάποιος για να γνωρίσει το μέρος και τους ανθρώπους του και να μοιραστεί μαζί του όμορφες ιστορίες.

Αμπάριζα
Λέκκα 14, τηλ: 2103257644

Ο ορισμός του κλασικού μπαρ, με μια αισθητική που σέβεται το ιστορικό κέντρο της Αθήνας, μοιάζει ότι είναι εκεί από πάντα. Σερβίρει εξαιρετικά αποστάγματα και ποικιλίες καφέ. Αξίζει επίσης να την επισκεφτούν οι λάτρεις του καλού ουίσκι και όχι μόνο, αφού διαθέτει μια από τις πιο πλούσιες κάβες της Αθήνας αλλά και μια σειρά από κοκτέιλ και long drinks. Για αυτούς που αγαπάνε το κέντρο της Αθήνας το φθινόπωρο είναι η κατάλληλη εποχή για να το επισκεφτούν μιας και σίγουρα θα τους έχει λείψει από τις καλοκαιρινές διακοπές αλλά είναι και πιο ανθρώπινο από την κοσμοσυρροή  των Χριστουγέννων, τα καταστήματα είναι ανανεωμένα και υπάρχει αυτή η αίσθηση της «νέας σχολικής χρονιάς». Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώ και δείτε και άλλες προτάσεις.