UPDATE CITY BLOGGING

5 μουσικές παραστάσεις που πρέπει να δείτε πριν τελειώσουν


19 Ιανουαρίου 2018

oie-jwb2ecebtsux-1.jpg

Σταμάτης Κραουνάκης & Σπείρα Σπείρα – Μουσική Σκηνή Σφίγγα

Aπό τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Σπείρα Σπείρα ξεκίνησαν να παρουσιάζουν στη «Σφίγγα» μια από τις πιο επιτυχημένες μουσικές παραστάσεις της Αθήνας. Τραγούδια από όλες τις εποχές και τα μέρη του κόσμου και φυσικά τραγούδια του ίδιου του συνθέτη έχουν κερδίσει την καρδιά του αθηναϊκού κοινού το οποίο έχει ήδη δώσει παράταση στο μουσικό πρόγραμμα «Τα παιδιά της Σφίγγας». Όσοι δεν έχετε προλάβει ακόμα να περάσετε μια βόλτα από τη «Σφίγγα», προλαβαίνετε να το κάνετε μέχρι τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου (αν δεν δοθεί και νέα παράταση στο πρόγραμμα)

Μουσική σκηνή Σφίγγα, Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής, Αθήνα (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο: 211 4096149

Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές:15€ στο μπαρ με μπύρα ή κρασί - 12€ φοιτητικό και ανεργίας - Τραπέζι: 50€ φιάλη κρασί για δυο άτομα - και 100€ η φιάλη ποτό ανά τέσσερα άτομα

Κωστής Μαραβέγιας – Anodos Live Stage

Κάθε σαββατιάτικη παράστασή του είναι σαν πρεμιέρα. Ο αγαπημένος του κοινού, Κωστής Μαραβέγιας, για ακόμα μια φορά κέρδισε τις εντυπώσεις και την απεριόριστη αγάπη του κοινού που δείχνει να μην τον χορταίνει! Κεφάτος, άνετος και επικοινωνιακός χωρίς καθόλου άγχος, αλλά με πολλή χαρά και λαχτάρα, ο δημοφιλής τραγουδοποιός αλωνίζει την καταπράσινη εξωτική σκηνή του, χορεύει, παίζει και τραγουδά δικά του τραγούδια, αλλά και κομμάτια άλλων δημιουργών που αγαπά ιδιαίτερα, προσφέροντας ένα χορταστικό μουσικό πρόγραμμα που θα διαρκέσει για δυο ακόμα Σάββατα, 20 και 27 Ιανουαρίου.

Anodos Live Stage, Πειραιώς 183 & Πάλλαντος 38, Αθήνα

Τηλέφωνο ‪210 3468100

Τιμές εισιτηρίων: Είσοδος: 15€ με ποτό - Φιάλη ποτού: από 130 € για 4 άτομα - Φιάλη κρασί: από 65€

Λευτέρης Ελευθερίου & Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος - Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Κάθε Σάββατο, έως τις 27 Ιανουαρίου, το γέλιο συναντά τη μουσική στο Γυάλινο Up Stage. Ο ηθοποιός Λευτέρης Ελευθερίου και ο τραγουδοποιός Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος ταξιδεύουν το κοινό σε αγαπημένες τους στιγμές της ελληνικής και ξένης μουσικής, ενώ παράλληλα με το ιδιαίτερο χιούμορ τους διηγούνται, σχολιάζουν, σατιρίζουν και αυτοσαρκάζονται «με την όπισθεν», όπως είναι ο τίτλος της ιδιαίτερης παραστάσης τους.

Γυάλινο – Up Stage, Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

Τλέφωνο: 210 9315600

Ώρα προσέλευσης 22:30. Ώρα έναρξης: 23:00

Τιμές: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασί στο bar - 14 ευρώ με ποτό στο bar

Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr