UPDATE CITY BLOGGING

Ποιο είναι το νέο hotspot της πόλης που γίνονται τα πιο ενδιαφέροντα lifestyle events;


11 Απριλίου 2018

mielemoments4-2-89.jpg

Άλλωστε, η Miele δεν ήταν ποτέ ένα brand οικιακών συσκευών. Είναι ένας τρόπος ζωής, είναι στιγμές με φίλους, είναι στιγμές με την οικογένεια μας, είναι όλα όσα μπορούμε να απολαμβάνουμε καθημερινά.

Και τώρα μπορείτε να ζήσετε μαζί της μερικές από τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες:

My Healthy Moments

Healthy is the new happy! Ευεξία, ενδυνάμωση σώματος και πνεύματος και σωστή διατροφή για να είμαστε αλλά και να φαινόμαστε υγιής από την Αρετή Καφαντάρη. Μοναδική και ολιστική εμπειρία ευεξίας με yoga sessions, face yoga και σεμινάριο με όλα τα μυστικά της σωστής διατροφής με προσοχή στη σημασία της πρώτης ύλης αλλά και του εύκολου και γευστικού τρόπου μαγειρέματος σε μια συσκευή που θα λατρέψετε. Το φούρνο ατμού της Miele για γεύση, ευκολία και υγεία.

Ημερομηνία: 19/5

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

My Tasting Moments

Κρασί, whiskey, καφές… κάθε σταγόνα τους και μια ιστορία αλλά και μια απολαυστική εμπειρία. Σε μοναδικές βραδιές γευσιγνωσίας από τους κορυφαίους σε κάθε είδος μαθαίνουμε την ιστορία πίσω από κάθε ποτό, το σωστό τρόπο παρασκευής, σερβιρίσματος, διατήρησς και συνδυασμού, δοκιμάζουμε και μοιραζόμαστε την αγάπη μας για αυτές τις μοναδικές γευστικές απολαύσεις με παλιούς και νέους φίλους. Ο Master of Wine Γιάννης Καρακάσης επιστρέφει τον Απρίλιο στο Miele Experience Center στα πλαίσια των βιωματικών σεμιναρίων με τον τίτλο My Miele Moments. Το The Masters Tastings είναι ένας κύκλος τεσσάρων ειδικών γευσιγνωσιών με συναρπαστική θεματολογία που γίνονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο Γιάννης υπόσχεται δυσεύρετα κρασιά που κατά βάση δεν θα κυκλοφορούν εμπορικά στην Ελλάδα και άφθονη γνώση σε περιοχές και στυλ κρασιών που λατρεύει. Κάθε θεματική γευσιγνωσία θα συνοδεύεται με αντίστοιχη βεβαίωση παρακολούθησης. Τα θέματα:

Greece Vs France & Italy: Ένα ταξίδι γευστικής δοκιμής των σημαντικότερων ελληνικών ποικιλιών αλλά και ποικιλιών από ολόκληρο τον κόσμο με σπάνιες ετικέτες

Τα καλύτερα Pinot Noir στον κόσμο (Εκτός Βουργουνδίας) / 14 Μαΐου 2018

3 Sins: Wine, cheese and ? …chocolate! / 15 Οκτωβρίου 2018

The Ultimate Champagne challenge / 15 Δεκεμβρίου 2018

Ημερομηνία: 16/4

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Για πληροφορίες click here και δηλώστε συμμετοχή για να μοιραστούμε μαζί μοναδικά Miele Moments και ακολουθήστε τη σελίδα της Miele στο Facebook για να ενημερώνεστε για όλα τα events.

#mymielemoments

www.miele.gr