UPDATE CITY BLOGGING

Comic Con 4: Το απόλυτο φεστιβάλ για τους λάτρεις των comics επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη


3 Μαΐου 2018

mitch-rosen-203803-unsplash.jpg

Εκεί θα βρίσκεται και ο Frank Miller, ένας από τους σημαντικότερους σχεδιαστές στον κόσμο, ενώ οι φαν του Star Wars θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν συναυλία από τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, MOYSA, αποκλειστικά αφιερωμένη σε αυτό. Ο Γιάννης Σερβετάς με το Δημήτρη Μετζέλο θα παρουσιάσουν μοναδικά παιχνίδια γνώσεων και, φυσικά, από τη διοργάνωση δε θα λείπουν ούτε φέτος τα ειδικά workshops, τα φανταστικά cosplay events και οι διαγωνισμοί.

Μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στο χώρο, όπως ο Brian Azzarello, σεναριογράφος πολλών περιπετειών του Batman και της Wonder Woman, και ο Κροάτης Esad Ribic, σχεδιαστής των μεγαλύτερων έργων της Marvel, θα εμφανιστούν και θα έχουμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε.

Εννοείται πως την Κυριακή 6 Μαΐου, το Comic Con 4 θα μας αποχαιρετήσει με ένα πάρτι που ξεπερνά κάθε φαντασία, με το Δημήτρη Μετζέλο σε ρόλο DJ.

Το πρόγραμμα θα λειτουργεί από τις 10:00 μέχρι τις 21:00, στο χώρο της ΔΕΘ – Helexpo του συνεδριακού κέντρου.

Εισιτήρια:
€7 (εισιτήριο ημέρας).
€12 (μειωμένο εισιτήριο τριημέρου – προπώληση).
€14 (εισιτήριο τριημέρου - ταμείο).
Παιδιά ηλικίας έως 12 χρόνων δικαιούνται δωρεάν είσοδο, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα (ένα παιδί ανά ενήλικα). Εισιτήριο για κάθε επιπλέον παιδί ηλικίας έως 12 ετών: €3.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα καθημερινά προβλήματα μιας γυναίκας μέσα από αστεία comics

[gallery-718046]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα