UPDATE CITY BLOGGING

Το anime "Η Μιράι Του Μέλλοντος" στις Νύχτες Πρεμιέρας


20 Σεπτεμβρίου 2018

mirai_981_14348595_type14006.jpg

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, επιστρέφει για 24η χρονιά! Από τις 19 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, η Αθήνα υποδέχεται τη μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή, στις αίθουσες: Danaos Cinema (1 & 2), ΙΝΤΕΑΛ (CINE IDEAL), Odeon Opera (1 & 2), ΑΣΤΟΡ, Ταινιοθήκη της Ελλάδος, Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών & Παλλάς

Οι Νύχτες Πρεμιέρας βρίσκονται σταθερά στο πλευρό των πιστών και εν δυνάμει θεατών τους ακούγοντας τις επιθυμίες τους, μελετώντας τις προτιμήσεις τους και συμβαδίζοντας με τα μεγάλα Φεστιβάλ του κόσμου.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου στις 17:00 στον Κινηματογράφο Δαναό θα προβληθεί η ταινία Η Μιράι Του Μέλλοντος / Mirai Of The Future.

Η Μιράι έρχεται στη ζωή και ο τετράχρονος αδερφός της αντιμετωπίζει το γεγονός με ζήλια. Όταν όμως το αγόρι ανακαλύψει ένα μαγικό κήπο που του επιτρέπει να ταξιδεύει στο χρόνο και να συναντά τους συγγενείς του σε διαφορετικές περιόδους, θα αναθεωρήσει.

Μια θαυμάσια, συγκινητική ιστορία για την αόρατη κλωστή που ενώνει γενιές και οικογένειες, το νέο anime του Μαμόρου Χοσόντα έγραψε ιστορία στο τελευταίο Φεστιβάλ Καννών, που για πρώτη φορά φιλοξένησε παγκόσμια πρεμιέρα ταινίας του είδους. Με οπτική μαεστρία, και μέσα από αφηγηματικές οδούς που θυμίζουν Κάρολο Ντίκενς και Λιούις Κάρολ, ο σκηνοθέτης υμνεί την οικουμενική σημασία των οικογενειακών δεσμών. Η ειδική προβολή σηματοδοτεί τη γνωριμία του κοινού όλων των ηλικιών με το επερχόμενο 1ο Παιδικό και Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας.

Στα Ιαπωνικά με Ελληνικούς υπότιτλους και για ηλικίες από 8 και πάνω

Την προβολή προλογίζουν οι Καλλιόπη Χαραλάμπους Κριέφ και Αμάντα Λιβανού, Διευθύντριες ATHICFF.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: www.viva.gr