UPDATE CITY BLOGGING

Οι θεατρικές παραστάσεις που επαναλαμβάνονται και δεν πρέπει να χάσετε


30 Σεπτεμβρίου 2018

oie_1812411kqxvdqdr.jpg

Ένας πλούσιος θεατρικός χειμώνας είναι έτοιμος να σηκώσει αυλαία με δεκάδες, πολυαναμενόμενες, νέες παραγωγές αλλά και παραστάσεις που δίνουν μια ακόμα ευκαιρία να τις απολαύσουν όσοι δεν πρόλαβαν την προηγούμενη σεζόν.

Κερδίζοντας την προσοχή και το χειροκρότημα των θεατρόφιλων, καθώς και τα θετικά σχόλια των κριτικών, αυτές είναι οι θεατρικές παραγωγές που επανέρχονται με νέο κύκλο παραστάσεων, το θεατρικό χειμώνα 2018-2019.

Το «Στέλλα Κοιμήσου», το πρώτο έργο που έγραψε και σκηνοθέτησε αποκλειστικά για το θέατρο ο κινηματογραφιστής Γιάννης Οικονομίδης αφού κέρδισε κοινό και κριτικούς μετά από δυο επιτυχημένες σεζόν, επιστρέφει για έναν νέο κύκλο 20 παραστάσεων, αυτή τη φορά από τη σκηνή του θεάτρου Τζένη Καρέζη. Να θυμίσουμε ότι οι ηθοποιοί Ιωάννα Κολιοπούλου και Γιάννης Νιάρρος που συμμετέχουν στην παράσταση, τιμήθηκαν με τα βραβεία Μελίνα Μερκούρη και Δημήτρης Χορν, αντίστοιχα. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου.

Μετά τη sold out επιτυχία στο θέατρο του Νέου Κόσμου, η παράσταση «Ορφέας & Ευρυδίκη» του Δημήτρη Μπογδάνου μεταφέρεται για 8 μόνο παράστασεις (κάθε Δευτέρα και Τρίτη) στο θέατρο Θησείον του Ψυρρή. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την 1η Οκτωβρίου.

Βασισμένη στο βραβευμένο μυθιστόρημα του Θωμά Κοροβίνη «Ο γύρος του θανάτου» (Κρατικό Βραβείο Μυθιστορήματος) με κεντρικό θέμα τη ζωή του Αριστείδη Παγκρατίδη, του φερόμενου ως «Δράκου του Σέιχ Σου», η θεατρική παράσταση «Αρίστος» σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαγεωργίου, συνεχίζεται στο θέατρο του Νέου Κόσμου (Κεντρική Σκηνή), κάθε Δευτέρα και Τρίτη. Παίζουν οι ηθοποιοί: Έλενη Ουζουνίδου, Μιχάλης Οικονόμου, Γιώργος Χριστοδούλου. Η πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί στις 8 Νοεμβρίου.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ